6 hetes terhes vagyok,de olyan a hasam,mint aki hat hónapos.Másnak is ilyen?Ez mitől van?😟
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 09:57
11/27 anonim válasza:
Vagy tobb baba van a pocakodban csak meg nem tudsz rola:)
A harmadik terhességemnél vele ez tortent. 6 hetesen voltam dokinal, meg nem volt szivhang. Nagyon furcsalltam, hogy ennyire nagy mar a hasam, de mondom 3. gyerek, hat biztos amiatt. Aha, nem:D 8 hetesen mentem vissza, ket baba volt:)
12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.Huu utolsó,a barátnőm is ezzel ijeszget😅😅😅Tul hamar lett,elég jol látható pozitív a tesztem.Én ikrek vagyok,anyám ikrek.Az esély meg van rá.😱😱Jövőhéten megyek dokihoz,majd kiderül.Remélem nem.😁
2021. aug. 9. 17:55
13/27 A kérdező kommentje:
Valami gusztustalan pervez elmebeteg írt privát üzenetet,először még válaszoltam is,de aztán letíltottam a fa...ba.Idiota barom.
2021. aug. 9. 20:16
14/27 anonim válasza:
Kérdező nyugodj meg.puffadás normális terheség alatt,vannak puffadásra gyogyszerek amik kismamáknak is jo
15/27 anonim válasza:
#11 vagyok, jol ertem, hogy neked is van ikretesod es anyukad is iker? Mert akkor igy meg nagyobb eselye van a ket babának. A mi csaladunkban nem voltak ikrek, legalabbis nem tudni rola, max evtizedekkel ezelott, ugyhogy mi abszolut nem szamitottunk ra,hogy ikreink lehetnek:)
16/27 A kérdező kommentje:
Jól értetted !😁😁Kedden megyek dokihoz,majd megírom mit mondtak!☺️
2021. aug. 10. 21:14
17/27 anonim válasza:
kiváncsi leszek,hogy 1 baba lesz vagy ikrek
18/27 A kérdező kommentje:
Sziastok!Egy baba van!😁😅🙏Tegnap voltam dokinál,minden rendben van! :)
2021. aug. 18. 08:02
19/27 anonim válasza:
Gratulálok! Kérdező ha 1 baba van, akkor miért olyan puffadt hasad,mint az ikreseknek? Akkor megnyugodtál,jó babázást, jó egészséget
20/27 A kérdező kommentje:
Köszi!Azt mondta a doki,hogy a hormonoktól.
2021. aug. 18. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!