Álmomban terhes lettem? És kislány?
Kb egy hónapja voltam rosszul, meg is jött 4napig.
Azóta nincs rosszul létem, és még most kell meg jönnie a havinak a hónap közepén.
Lehet tényleg terhes vagyok, vagy csak hülyeséget álmodtam, és be beszélem magamnak?valósághű volt minden..
Már az álom is lehet terhességi teszt? :,D
Az álmok csak a tudatalatti kivetülései. Nem lehet rá adni. Bár azt gondolná az ember, hogy felnőtt nőnek ezt nem kellene külön mondani...
Védekezés nélkül szexeltél? Ha igen akkor lehetsz terhes.
Attól hogy az álmodban terhes voltál nem fogsz teherbe esni.
Vegyél egy tesztet..
Nálunk már a férjem is volt álmában terhes, igaz, az egy elég groteszk álom volt, de nyilván pont annyira vetít előre bármit is, mint nála. Azóta is emlegeti, hogy jobb szereti, ha inkább nem emlékszik mit álmodott, mert mindig ilyen Tim Burton féle, morbid dolgokat álmodik.
Nekem egyszer két farkaskölyök volt a gyerekem (gyerkeim) álmomban, akiket a hátamon cipeltem hordozóban, pedig nem terveztünk már rég gyereket, így nem járt ezen az agyam.
mindenféle impulzust, látott, halltt és vágyott dolgokat álmában sorrendez, dolgoz föl az agy, ez egy normális folyamat, gyakorta érinti akár szürreális, akár valósághű formában azokat a dolgokat, amivel épp talákoztunk a köezlmúltban, vagy amire/akire sokat gondolunk, akár csak tudat alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!