Ilyen létezik vagy számíthatok a legrosszabbra?
Az eves nogyogyaszati szurovizsgalaton kiderült, hogy terhes vagyok.
A pontos korát nem tudták meghatározni, mert a vérzésem előtte teljes káosz volt.
A petezsákot látta az orvos a hübelyi ultrahang segítségével, ami szabályos volt és méhen belüli...7 mm, ez alapján mondta rá hogy bazi korai, 4-5 hetes terhességet kaptunk el...
A teszt amiket csinálok viszont full negatívak :( kezdek elkeseredni, hogy ez azt jelentheti, hogy el fogom veszíteni ezt a terhességet.
Pénteken megyek majd ismét, utópjára szerdán voltam a dokinál.
Hallott már valaki hasonlóról?
Igen, létezik. Hallottam már hasonlóról.
Hogy nálad mi a helyzet azt majd az idő dönti el.
Nekem csak 10 hetesen sikerult megtudnom h terhes vagyok. 😂
Addig rendesen megjott. Es semmi tunetem nem volt. Mondjuk utana sem volt semmi.
Most 19 eves 😁
Nekem hasonló volt.
Terveztünk a babát, uh-volt minden nyomon követve. Nekem ott derült ki, csak akkor 12mmes petezsákkal. Teszt negatív.
Üres maradt a petezsák, missed ab lett a vége.
Pici remény biztosan van, ha még életedben nem volt pozitív terhességi teszted. Néhány embernek nem megy át a vizeletébe a hcg és ezért nem mutatja ki a teszt a terhességet. Vérvétel kimutatja ilyenkor is.
Hogy másképpen lehetséges-e, azt nem tudom.
Van már egy másfél évesem.
Nem tudom ..nincs jó érzésem
Ha nem mutat ki a szervezetedben HCG hormont a teszt akkor sajnos ez csak egy üres petezsák.
Próbálj meg egy érzékenyebb tesztet,ha addig nagyon aggódsz.
De én (ne haragudj :/) nem élném bele magam ebbe a terhességbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!