Kollagént szedő kismamák! Mikor éreztetek valami változást tőle?
Fiammal való terhességem alatt vegig szedtem. A biotech boltban vettem, meg nem mondom milyen volt pontosan.
Változast pl sosem éreztem tőle...
És ha striákra akarod szedni, akkor felesleges, bele se kezdj...
Én pl striák miatt szedtem, a megelőzésre. Mellette 3 féle krémmel kentem a hasam. A 20és a 40.hét közt csak ezekre költöttem minimum 50eFt-ot... pont kidobtam az ablakon.
Szülésnél úgy megrepedt a bőröm, öröm volt nézni. Ujjnyi vastag lila csíkjaim lettek. Szülőszobáig 1db nem volt.
Most ismét terhes vagyok, 30hetes. Már semmivel nem kenem, nem szedek rá semmit. Eddig nincs is új csíkom.
Szia!
Nem a striákra, az hála az égnek kisfiamnál se lett, remélem most sem, 33hetes vagyok.
Inkább a porcok miatt. Sokat sétálok, és néha-néha már fájdogál a térdem. Illetve haj, köröm lenne a másik ami miatt elkezdeném :)
Ja értelek.
Nekem a porcok sosem fájtak hál isten, arra nem tudok mit mondani.
De a hajam szülés után úgy 4-6 héttel brutál elkezdett így is hullani. Komolyan kopasz foltjaim is lettek. Pedig még akkor is szedtem 🤷♀️
Körmömön valtozast nem láttam.
1es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!