Terhesen progeszteron pótlással volt aki elvetélt?
Nekem az első 10 hétben háromszor volt barna/rózsaszín hüvelyváladék. Minden szakember azt mondta rá, hogy normális és senki nem írt rá fel semmit. Szerintük a konkrét vérzés a nem normális. A nőgyógyászom még azt is eleresztette, amikor kétségbeesetten felhívtam az első alkalommal, hogy ilyenkor divat felírni dolgokat, de ez főként placebóként hat csak, mert ha ilyenkor az embrionális fejlődésbe hiba csúszik, ahhoz kevés az orvostudomány.
Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy ha már volt "felkészülő terhesség" (tehát ami elmegy az első hetekben), akkor egyre nagyobb az esélye, hogy a következő megmarad. Ezekkel a szervezet gyakorol, ezt is a nőgyógy mondta, csak korábban nem derült ezekre fény, de amióta mindenkinek hozzáférhetők a tesztek, azóta látják, hogy ez egy természetes jelenség, hogy a megmaradó terhességek előtt vannak ilyen nem megmaradók is.
Persze én is mindenre ráparáztam, de a stressz is nagy hatással lehet ilyenkor, úgyhogy óvatosan vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!