Akinek a mèhlepèny elérte a mèhszájat, szigorúan feküdt?
25 hetes vagyok és érinti a mèhszájat a mèhlepèny. Az orvosom azt mondta, hogy a 30.hètig följebb kúszhat,ha nem , akkor császár lesz majd.
Azt viszont nem kérdeztem meg,hogy végig ágyban kell lennem vagy azért sètálhatok?
Eddig feküdtem,mert hematomám is volt,de már picit kikelnèl az ágyból.

Nem mondta az orvosom sem azt, hogy feküdjek, sem hogy nem szexelhetünk. Annyit mondott, hogy jellemzően feljebb megy, ahogy nő a mèhem, ne izguljak.
Simán szeretkeztünk, csináltam a dolgom, költöztünk, pakoltam, bútorokat szereltem, sokat kirándultunk. 28 hetesen érintette a méhszájat, 32 hetesen a közelében sem volt.

#1 Örülök,hogy feljebb ment.
Most már egyáltalán nem fedi és nem is èrinti?
Nekem hétfőn lesz a következő UH. Nagyon reménykedem,hogy kicsit megindul legalább.
Azt tudom,hogy itt is több típusa van és a legjobb,ha csak a szélét érinti,mint nekem is,de nagyon zavar,hogy nem moccant el onnan ezidáig.

Nem fedi, és nem is érinti. Centikkel mozdult feljebb szerencsére.
Szorítok, hogy elmozduljon neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!