Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik szebb a jobb név...

Melyik szebb a jobb név kombináció?

Figyelt kérdés

Léna Emma

Léna Emily

Léna Jázmin

Vagy esetleg irhattok másmilyet is.

2010. aug. 28. 14:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Léna Emily=Léna Jázmin

Nem tudok dönteni,mindkettő nagyon szépen hangzik!

Önmagában a Jázmin mellett voksolnék,de így a Lénával sejtelmesen hangzik az Emily is.

Jó sokat segítettem:)Mi?:))))))))))

2010. aug. 28. 16:40
 22/28 anonim ***** válasza:

Én a Léna Emmára szavazok:)

Egy Léna anyukája

2010. aug. 28. 17:19
 23/28 anonim ***** válasza:
Léna Emily
2010. aug. 28. 19:59
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem könnyű...:-)az az igazság hogy én sem tudok dönteni
2010. aug. 29. 08:29
 25/28 anonim ***** válasza:

Nekem a Léna Jázmin tetszik, igaz elfogult vagyok, mert nekem Jázminom van. :)

A férjemnek nem tetszett a Léna név, nekem nagyon. Szerintem szép hangzása van és elökelő is. :)

Szép babavárást kívánok neked!

2010. aug. 29. 19:33
 26/28 A kérdező kommentje:
És ti hogy becézitek a Jázmint?
2010. aug. 30. 09:29
 27/28 anonim ***** válasza:

Az első lányunknak 1 neve van,a másodiknak 2. Trixike nem haragszik azért,mert a hugának 2 neve van. Később pedig kifejezetten hálás lesz érte, amikor le kell írnia majd az iskolában a nevét. A párom mondogatni is szokta,hogy De fog szidni engem a kisebb,mert ilyen hosszú nevet adtam,ráadásul a vezeték nevük sem kis. A csúfolók nem a neve miatt fognak csúfolódni,hanem azért,mert nem kedvelik. A személyiségét nem Te választod meg,az Ő fogja kialakítani. Ha közkedvelt lesz,akkor mindegy milyen béna nevet adsz Neki. Ha nem lesz valami kedvelt gyerek,akkor mindegy milyen szép neve van,úgy is kitalálnak valami torzított változatot. Élő példa vagyok ez utóbbira: Anasztázia névvel Anisz ill. Aniszkánaknak becéztek otthon, mire a suliban a kitalálták a Kaniszt.

Aniza anyukája voltam.

2010. aug. 30. 14:18
 28/28 A kérdező kommentje:
Igen,ebben van valami.Ez az amit én is mondtam a páromnak.Sajnos vannak gyerekek,akiket valamilyen tulajdonságuk miatt csúfolnak,mert lehetővé teszi ezt a személyiségük.És vannak gyerekek,akik nagyon könnyen csúfolhatóak lennének,név vagy akármi más miatt,mégsem jut eszébe egy gyereknek sem,mert ugy "adják el magukat".
2010. aug. 30. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!