A kávé mennyire ártalmas a magzatnak?
Jobban mondva a 3in1 kávéporok.
Nem szoktam rendes kávét inni, de van olyan mikor egy nap 2-3 is lecsúszik. Semmilyen káros szenvedélyem nincs, csak ez a "kávézgatás".
Még csak kB 3-4 hetes lehetek. Tegnap tudtam meg.
Nekem meg már van egy kis totyogósom és hát jól esik egy picit leülni és iszogatni 😅🙈
Akkor is ittam 3in1 kávékat de úgy emlékszem hogy csak egyet, meg akkoriban még az illatától is rosszul voltam az első hetekben😅
Egyébként gratulálok!!
Én szoktam inni, de csak elég keveset a korábbi mennyiségemhez képest. Első trimeszterben pedig egyáltalán nem ittam, mert hánytam mindentől. Csak rendes főzött kávét, de csak keveset, napi 1x, felvizezve. :D
Kávénak csúfolni is erős. A koffein a lényeg, de ha nem viszed túlzásba, 1-2 laza kávé belefér.
1-2 csésze arabica rendben van. Ha már minden áron 3in1 akarsz inni, akkor szerintem max 1-et, és nem a koffein miatt.
A 90-es vérnyomással én már rendben vagyok, ha szoktam tornázni és több folyadékot (ami nem kávé) fogyasztani. Kellett kis idő mire hozzászokott a szervezetem a 90/60-as vérnyomáshoz, azóta pont úgy érzem magam mint a 120/80-nalml.
Mondogatja az orvosom, hogy igyak több kávét, de a kettőt nem akarom átlépni. A vérnyomásomon nem emel, a koffein meg engem nem ébreszt fel, csak a szerencsétlen magzatom nem tud vele mit kezdeni 🤷♀️
Napi 2t iszok, vagy 3 éve biztos.
30hetes terhes vagyok, van egy 2 évesem is.
Hú akkor inkább áttétek a rendesre kis mennyiségben.
Bele se gondoltam igazából amiket írtatok, hogy ez a 3in1 mennyire ártalmas lehet. Remélem ha most abba hagyom ennek a fogyasztását, akkor még nem tettem kárt. Kicsit most megijrdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!