Vissza enged az orvos?
Veszélyeztetett terhes lettem de még csak a 3. hónapban vagyok. Görcsölök, egyelőre még pihenek, de most fogják még megmondani, hogy mi a helyzet. Szerintetek ha jobban leszek, van esély rá, hogy visszaengednek? Szeretnék menni, bár elég kényelmetlen a munka.
Sajnos több ismerősöm azzal riogat, hogy nem valószínű, hogy visszaengednek, ha egyszer táppénzre írtak veszélyeztetett terhesen. Nektek mi a tapasztalatotok?
1, ha veszelyeztetett terhes vagy, 9es kód.. az a szülésig tart, nem veletlen vagy ebben a kategóriában...
2, neked fontosabb a munkád, mint a babád?! Elgondolkodtató...
3, ezt a kérdést is megfogalmazhattad volna, mert 2xi olvasára esett le, hogy igazábol a munkáról van szó, mert csak azt írod, visszaengednek-e... de hogy hova?!
Köszi mindenkinek kivéve a 4. hozzászólónak, akkor lemondok róla.
4. Gondolom te tökéletesen belelátsz mindenki életébe és sose hibáztál még. Másnak sikerült felfognia, gondolom akkor nem haltál bele, hogy futtában kérdeztem és nem fogalmaztam pontosan.
Az is elgondolkodtató, hogy annyi az életed, hogy gyakoribb okoskodsz. De én nem szólok bele, csak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!