Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bodza teát lehet inni 33 hetesen?

Bodza teát lehet inni 33 hetesen?

Figyelt kérdés
2007. dec. 26. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

nekem az orvosom azt mondta,hogy azt eszem iszom amit a szervezetem kíván,mivel a szervezet pontosan tudja hogy mire van szüksége.egyedül fekete teát és zöld teát ne igyál,meg egyébként amiket mondanak,hogy ne meg minden az arra vonatkozik,ameddig fejlődik a picibaba,mert a fejlődésébe kárt tud tenni.33 hetes babának nem fejlődik semmije,illetve

a tüdeje,de az 100%ig 1 éves korára fejlődik ki meg az agya fejlődik,de az asszem a 30ik héten befejeződik. szerintem nyugodtan ihatsz.alkoholt,drogot,cigit,colát nem

szabad mert ezek idegsejt rombolo hatása van,és néhány rákkeltő közülük.

2007. dec. 26. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Na basszus..ilyen valaszt meg nem lattam..egy idiota emberke lehet az aki azt tanacsolja, hogy 33 hetesen mar nyugodtam drogozhatsz, ihatsz es cigizhetsz mert semmi baja nem lehet a babadnak hiszen mindene ki van mar fejlodve!

NEM HISZEM EL, HOGY ENNYIRE BUTA, FELELOTLEN...SOT...HULYE EMBEREK ELNEK A FOLDON...NEM CSODA, HOGY ANNYI A KISKORU BUNOZO.....AKINEK ILYEN AZ ANYJA MEG AZ APJA ATTOL MIT LEHET ELVARNI?

hADD DROGOZZON A GYERMEK..UGYSE ART NEKI...NA ES HA ISZIK..HADD IGYON..LEHET KIHANYJA....S A CIGI LEGFELJEBB RAKOT OKOZ..S AKKOR MI VAN?

AZ ELOZO VALASZADONAK UZENEM, HOGY INKABB FOGJA BE A NAGY POFAJAT HA NEM TUD JO TANACSOKAT ADNI..AKKOR IS HA FELTETELES MODBAN NYILATKOZIK!!

2007. dec. 26. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló nem azt írta, hogy szabad hanem azt, hogy nem csak nem használt nagy betűt.Először én is félre olvastam.Amúgy szerintem nyugodtan ihatsz ilyen teát.
2007. dec. 26. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Mintha régebben azt olvastam volna, hogy a bodzában vannak olyan antioszidánsok, amik nem éppen jók a babáknak. szerintem egy ideig kerüld vagy kérdezd meg a dokidat, védőnődet.
2007. dec. 26. 21:54
 5/6 anonim válasza:
72%

a második válaszolotol azt szeretném megkérdezni hogy hány libáért vette az általános iskolás bizonyitványát mert a nyugodtan lehet inni után pont van,és utána van az irva hogy

alkoholt,cigit,drogot nem.

üdv:az első válaszolo

ui: a második válaszolonak azt tanácsolom,hogy menjen el szemorvoshoz,lehet hogy romlik a szeme.

2007. dec. 27. 00:31
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
A 2. válaszoló sem lehet valami nyugodt anya, ha az egyáltalán! Ennyin így felkapni a vizet, pláne hogy még igaza sincs. Igen,ott van az a pont és utána már új a mondat.
2007. dec. 27. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!