Bodza teát lehet inni 33 hetesen?
nekem az orvosom azt mondta,hogy azt eszem iszom amit a szervezetem kíván,mivel a szervezet pontosan tudja hogy mire van szüksége.egyedül fekete teát és zöld teát ne igyál,meg egyébként amiket mondanak,hogy ne meg minden az arra vonatkozik,ameddig fejlődik a picibaba,mert a fejlődésébe kárt tud tenni.33 hetes babának nem fejlődik semmije,illetve
a tüdeje,de az 100%ig 1 éves korára fejlődik ki meg az agya fejlődik,de az asszem a 30ik héten befejeződik. szerintem nyugodtan ihatsz.alkoholt,drogot,cigit,colát nem
szabad mert ezek idegsejt rombolo hatása van,és néhány rákkeltő közülük.
Na basszus..ilyen valaszt meg nem lattam..egy idiota emberke lehet az aki azt tanacsolja, hogy 33 hetesen mar nyugodtam drogozhatsz, ihatsz es cigizhetsz mert semmi baja nem lehet a babadnak hiszen mindene ki van mar fejlodve!
NEM HISZEM EL, HOGY ENNYIRE BUTA, FELELOTLEN...SOT...HULYE EMBEREK ELNEK A FOLDON...NEM CSODA, HOGY ANNYI A KISKORU BUNOZO.....AKINEK ILYEN AZ ANYJA MEG AZ APJA ATTOL MIT LEHET ELVARNI?
hADD DROGOZZON A GYERMEK..UGYSE ART NEKI...NA ES HA ISZIK..HADD IGYON..LEHET KIHANYJA....S A CIGI LEGFELJEBB RAKOT OKOZ..S AKKOR MI VAN?
AZ ELOZO VALASZADONAK UZENEM, HOGY INKABB FOGJA BE A NAGY POFAJAT HA NEM TUD JO TANACSOKAT ADNI..AKKOR IS HA FELTETELES MODBAN NYILATKOZIK!!
a második válaszolotol azt szeretném megkérdezni hogy hány libáért vette az általános iskolás bizonyitványát mert a nyugodtan lehet inni után pont van,és utána van az irva hogy
alkoholt,cigit,drogot nem.
üdv:az első válaszolo
ui: a második válaszolonak azt tanácsolom,hogy menjen el szemorvoshoz,lehet hogy romlik a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!