Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak a kismamánál megfigyelh...

Vannak a kismamánál megfigyelhető testi jelek, amik utalhatnak a baba nemére?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem lehet látni őt az uh-on. De szeretnénk tudni a nemét. Vannak jelek a terhesség folyamán, amikből esetleg következtetni lehet?
2008. dec. 9. 15:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Nekem csúcsos a pocim, vagyos olyan, mintha az lenne, de kiszélesedett a csípőm, zsíros a bőröm, meg a hajam és ki vagyok egyfolytában pattogva. Rosszul is voltam, hajh de nagyon, még hánytam is. És kisfiút mondtak UH-n. :-)

22 hetes babahordozó anyahajó

2008. dec. 9. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
67%
Semmi köze a baba nemének a a pocak formájához, vagy ahhoz ki mit kíván, ill. hányingeres-e..... Ilyenre nem szabad alapozni. És aki ikreket vár, és egyik fiú, másik lány, akkor mi van?? Már csak abból kiindulva sem szabad ilyesmire alapozni, hogy alapból terhesség előtt is minden nőnek más a testalkata. Van akinek széles a háta, dereka, válla, van akinek keskeny a dereka a csípőhöz, vállakhoz képest. Van aki sokat hízik, meg van aki inkább erre a testrészre hízik, van aki máshova inkább.
2008. dec. 9. 18:01
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Jókat mosolyogtam az általatok ismert "mendemondákon". Tanulságos volt, köszi nektek!
2008. dec. 9. 19:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem három lányom van most vagyok 19-hetes pocis a negyedikkel őrá fiút mondtak két uh-is. Nekem semmilyen jel nem jött be de az ingás játék az igen. Gyűrűt fűzöl egy cérnára és a pocid fölé lógatod ha körkörösen kezd el mozogni akkor fiú ha kileng valamelyik irányba akkor kislány. Azért próbáltam ki mert a spektrum tv-n az egészségünk: tények és tévhitek című műsorban a népi jóslásokat próbálgatták és képzeld 10 kismamából 10-nek helyesen jósolt:)! Minden esetre jó játék:)!

Gabi

2008. dec. 10. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!