Tudnátok listát írni arról hogy mik azok a dolgok ami szüléskor kell vinni a kórházba?
Nyilván ha beírod a netre, 1000 listát ki fog adni.
Emellett ott a védőnőd, neki is kellene listát adnia, illetve átbeszélni...
Most ha én leírom, nekem mi volt fontos, mi nem, az nem azt jelenti, hogy nálad is így lesz....
Kórház:
Szülőszoba: iratok, víz, keksz, szőlőcukor, csoki, apukának szendvics vagy rendes étel, váltó hálóing, törölköző, papucs, Tena Pants, kamera ha fotóznátok, telefontöltő, fogkefe & fogkrém.
Gyermekágy: iratok, ruha a babának, pelenka, popsitörlő, popsikrém, cumisüveg (nem mindenhol engedik), zokni, sapka, kesztyű, fotózkodós szett, takaró, textilpelenka, ruha anyának: hálóing, nagyi bugyi (vagy bármi de nem tanga), mellszívó, Tena betét / pelenka, törölköző, tusfürdő, fogkefe, fogkrém, nedves wc papír, evőeszköz, töltő, papucs, ital, egyszerűen bekapható étel pl Győri jó reggelt stb,
Na pont ezt mondom.
Ahogy a 3.as írja, nekik mik kellettek.
Nálunk pl a szülőszobán se enni se inni nem lehetett.
Én a tena pelenkát fel se vettem volna semmi pénzert.
Szülőszobán fogmosás?!
Ruha nem kellett a babának, adnak a kórházba. Cumisüveg kifejezetten tilos. Mellszívó is felesleges, ha megis kell adnak.
Szóval ahány ember, annyi féle szükséglet.
Hálóinget én fel nem veszek,
Engem reggel fektettek be, és csak éjjel kezdődött a buli (engem is indítottak). Eszembe nem volt ott fogat mosni, pedig csak másnap éjjelre lett meg a fiam 🤷♀️
5ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!