12 hetesen látszik hogy kisfiú?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma voltam 12 hetes ultrahangon és a lényeg hogy minden rendben...azt mondták olyenkor még nagyon pici hogy megmondják a nemét, de mégis láttak gyanúsan kitüremkedni valamit a lábai között célozva arra hogy nagy az esély arra hogy kisfiú... Mennyire lehet ez biztos? Lehet még akár lány is? Mondták már valakinek az elején a nemét és mégis más lett végül?2021. júl. 23. 18:22
11/20 anonim válasza:
12.hetesen 100% kisfiút mondtak, az is lett.
12/20 anonim válasza:
Az orvosomnak 4 majd 5D-s uh-ja van
Minden alkalommal meg tudta mondani a babák nemét.
Igaz elég sokáig vizsgálta, de azért fizettem a magánorvost
13/20 anonim válasza:
Elárulom, hogy 12 hetesen még a kislányoknak is van a lába között "valami".
14/20 A kérdező kommentje:
Nos még nem fogok elkezdeni kék ruhákat vásárolni, azt hiszem várok a 18 hetes ultrahangig, illetve amíg biztosra nem mondják, mert azért nem volt még egyértelmű...
2021. júl. 23. 21:14
15/20 anonim válasza:
12 hetesen azt mondták fiú. Az is volt 😊
16/20 anonim válasza:
Az első 2 terhességemnél a 12.héten megmondta az akkori nőgyógyászom (az első fiú lett, a második lány). A mostaninál (sajnos közben a nőgyógyászom elment nyugdíjba) az új orvosom a 12.hetin 70%-ra mondta hogy fiú, aztán a 20.heti uh-on 100%-ra,hogy lány.
17/20 anonim válasza:
Nekünk 13.héten Pesten 60%ra mondták hogy fiú, aztán 19.héten egyértelműen megmutatta magát és fiú :)
18/20 anonim válasza:
12. hetes UH-on fiút mondtak, 2 héttel később a genetikai labor (nifty) megerősítette :)
19/20 anonim válasza:
Nálam a 12. hetesen azt mondta a doki, hogy következő alkalommal mondja meg, mert nem látszott 100%-san. És a 15. héten tényleg megmutatta magát, kisfiú. :)
20/20 anonim válasza:
Nekem a Czeizelben 75%-ra megmondták h kisfiú, és bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!