Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az, hogy terhesség alatt...

Igaz az, hogy terhesség alatt nem szabad nyújtózkodni, mert akkor rátekeredik a köldökzsinór a babára?

Figyelt kérdés

Barátnőm tette ezt a kijelentést, néztem rá furán... Neki a köldökzsinór rá volt tekeredve a babájára, állítása szerint azért, mert nem figyelt és sokat nyújtózkodott terhessége alatt (éjjel is, meg takarítás közben is stb.)

Hogy függ ez össze? Hiszen a baba a méhemben magzatvízben van, hogyan hatna rá az, hogy én mit csinálok a kezemmel, lábammal, törzsemmel?

2021. júl. 23. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Természetesen semmi köze a kettőnek egymáshoz 🤦‍♀️
2021. júl. 23. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Semmi köze hozzá
2021. júl. 23. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Mindig vannak emberek akik terjesztik a hülyeséget.
2021. júl. 23. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez elég abszurd,nem gondolod?

Kinyújtod a karod és hurkot kap a baba a nyaka köré?

2021. júl. 23. 17:16
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Ha a sötétség fájna...

Nem is értem, kinyújtom a karom, lábam és rátekeredik a zsinór a gyerek nyakára? Mások terhesen edzenek - nyilván odafigyelve - és mégse tekeredik rá a zsinór a babára, nehogy már egy kis nyújtózás gond legyen.

2021. júl. 23. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Jah és nyakratekert zsinórral sem lesz semmi baja.

Kifejezetten ritka, hogy csomó kerül a zsinórra, vagy annyira becsavarja a babát, hogy baj legyen.

/ persze mindenki ismerősi körében van ilyen/

Nyakratekert zsinórral szültem meg 3,5 h alatt, 15 perc kitolással a 3,5 kg-os babámat.

Egyszer sem esett le a szívhangja..

2021. júl. 23. 18:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az öcsém is sűrgősségi császárral született meg,mert a nyaka köré tekeredett a köldökzsinór a 38.héten

De nem azért,mert anyám nyújtózkodott..🧐

2021. júl. 23. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
45%
Olvastam valamit erről a nyújtózkodási tilalomról, de nem a köldökzsinór kapcsán, hanem talán lepényleválást okozhat a vége felé. Persze ez sem 100%, csak rémlik valami.
2021. júl. 24. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
nyuzkodik az anyuka ami jot tesz neki,de baba nyakára megk öré zsinor nem tekeredik
2021. szept. 20. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!