Ez mi lehet ez a folyás?
30 hetes terhes vagyok.
Kb 4 napja kezdődött, hogy reggel felkelek, és egy nagyobb adag folyás kerül a bugyimba. Se szaga, se színe, semmi.
Alapból volt egy fehéres krémes folyásom, ez napközben meg is van mellette.
Nem viszketek, nem ég ottlenn.
Fiammal magzatvíz szivárgás miatt lett beindítva a szülés, ezt nem mondanám magzatvíznek sem.
Hétfőn voltam dokinál 3.genetikai uh-n, akkor már második reggel történt ilyen, említettem neki.
Azt mondta elképzelése sincs, magzatvíz normál mennyiségű, azt kizárja. Ha nem viszket, stb akkor a fertőzést sem tartja valószínűnek. Ha túrós lenne a folyásom, akkor van baj.
Engem viszont nyugtalanít.
Mi lehet ez?
Mondom, csak reggel, felkelek, kisétálok a konyháig és érzem hogy folyik. A pizsim nem lesz olyan, csak a bugyim, szóval folyáshoz nagy mennyiség, de mégsem olyan sok.
Nem fürdesz este kádban zuhany helyett?
Nekem egyszer volt ilyen és mint kiderült az elôzô esti fürdôvízbôl bent maradt egy kicsi, az folyt ki ugyanígy.
Kádban fürdök a legeleje óta. Zart a méhszáj, nincs tiltva.
De eddig sosem volt ilyen, most meg 4nap is egymás után.
2es, köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!