Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már 12 napja késik! Voltam...

Már 12 napja késik! Voltam orvosnál,de terhességet nem látott. Mégis a tesztek jól látható de halvány pozitívak! Lehet ebből még baba, vagy a hormonok szórakoznak?

Figyelt kérdés
Cisztát nem látott! Pcos-ra es IR-re gyanakszik, de nem gondolnám, hogy ezek okoznak pozitív tesztet!
2021. júl. 19. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Méhen kívülinél ritkán végzi a természet vagy már túl későn és ha nő az embrió az egyre veszélyesebb, ha nem veszik időben észre sajnos károsodhat a petevezeték, ami miatt később még nehezebb lehet a teherbeesés (ha “szerencsés” a helyzet és nem kell kivenni végül). :(

Engem ezért rendeltek vissza kétnaponta UH-ra, hiába lehetett sejteni, hogy normális (méhen belüli) baba lesz, az orvosom is megmondta, hogy mindaddig méhen kívüli gyanújával vizsgálnak, amíg nem tudják 100%-ra kizárni. Az sajnos tényleg nagyon tudja veszélyeztetni már korai szakasztól az anyuka életét is, szóval, ha van rá lehetőség én elmennék direkt azt megnézetni.

Egyáltalán nem ijesztgetni szeretnélek, csak engem pl. megijesztett, hogy az én esetemet mennyire komolyan vették és szeretném, ha ne adj Isten másnál felmerül a gyanúja, akkor ő is tudja, hogy komolyan kell venni.

Tényleg szurkolok, hogy minden rendben legyen!

(#3 és #5 voltam)

2021. júl. 19. 22:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne nagyon halogasd,inkább nézzen meg másik doki és próbálj vérvételt kérni. Drukkolok,hogy ne az legyen!
2021. júl. 19. 22:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! A holnapi napon jön meg a digitalis teszt, azt még megvárom mit mutat. Persze komolyan veszem, ha pozitív eredményt kapok akkor visszamegyek az orvosomhoz! Arra gyanakodtam, hogy hónap végén voltunk együtt. 7.-én kellett volna megjönnie, hogy ha sikerült akkor lehet koran mentem 1 hét késés után ezért nem láthatott sok mindent.
2021. júl. 20. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Mikor voltál orvosnàl? Mutasd már meg milyen erősek a tesztjeid.Egyébként tünetek vannak?
2021. júl. 20. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!