Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma megyek uh-ra! Hüvelyi lesz...

Ma megyek uh-ra! Hüvelyi lesz vagy hasi? 15 hetes vagyok!

Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez már hasi lesz, és elvileg elég jól kirajzolódik már a buksija, meg a kis keze is. 21 hetes kismama
2008. dec. 9. 12:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Láthatja már esetleg,hogy fiú v. lány?

2008. dec. 9. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy hasi lesz! Még nem fogja látni!
2008. dec. 9. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Van olyan orvos, aki megmondja ilyen idősen is a baba nemét, ha éppen jó szögben látja, de ne vedd készpénznek.
2008. dec. 9. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
ilyen idősen már nekem is hasi volt, és meg is mondta hogy lányom lesz.
2008. dec. 9. 12:33
 6/7 anonim ***** válasza:
újra az 1. válaszadó vagyok. Nekem még 19 hetesen is titkolózott a baba (most 21 vagyok), de barátnőmnek már 13 hetesen megmondták, hogy fiú. Attól függ, hogy ő meg akarja -e osztani veled a titkát. :-)
2008. dec. 9. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 16 hetesen megmondtak, mert a kisfiam szettet labakkal nagyon buszken mutogatta magat:)teljesen jol latszik h. van ott valami, ami a kislanyoknak nincs :)(A kep olyan jol sikerult h. a dok. neni ajandekba adta a kukis kepet:)
2008. dec. 9. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!