Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok szerintetek?

Terhes vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

4 napja kesik a menstruációm 2 pozitiv teszt hétfőn megyek orvoshoz. Sokat jarok pisilni derekam fáj neha ugy erzem mintha huzodni a mellem vagy magyobbodna. Februárban volt egy vetelesem sajnos 7 hetben.

Nem szeretnék ugyjarni mint akkor. Most mar hétfő óta nemis dolgozok. Ha tényleg terhes vagyok akkor hányadik hétbe vagyok? 06.09 en volt meg utoljára

2021. júl. 13. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kb 5 hétben, ha + a teszted akkor terhes vagy, de azt sajnos nem lehet tudni, hogy minden rendben van vagy lesz csak mikor már megszületett az a tuti.

Sok mindent nem fog látni még a doki.

2021. júl. 14. 00:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Melyik vitamimt vagy terhes vitamint szedjem?

Akkor pihenés pihenés ugye?

2021. júl. 14. 00:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha vetelesed volt nem ártana egy progeszteron szint mérés, ha alacsony, pótolni.

Illetve egy hematológia vizsgálat, hogy nincsen-e veralvadasi zavarod. Ha van, használnod kell szülés utánig veralvadasgatlot.

Valamint egy Tsh szűrés.

Mind egyszerű vervizsgalat, nőgyógyász tud sürgősségi beutalot adni.

Ezek a leggyakoribb egyszerű vizsgálattal megfigyelheto vetélés okok.

Vigyázz magadra

2021. júl. 14. 05:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Amit előttem leírtak,amik vetélést okozhatnak pl.pajzsmirigy,trombózishajlam,cukor ezekre teherbeesés előtt érdemes figyelni.

Illetve a vitaminokat is előtte szedni mert nem epülnek be azonnal.

De egy vetélés akár véletlen is lehetett.

Meglátod majd mi lesz...

2021. júl. 14. 06:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Korai lesz még a dokihoz menetel szerintem. Nem fog látni semmit, ami megint csak stresszelni fog téged.
2021. júl. 14. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
A barátnőm is elvetélt az első babával, és most a másodiknál semmi probléma. Azt mondta az orvosa hogy megerősítette a méhèt a vetélès. (Persze őt kivizsgàlták és nem talàltak más problémát) Nem lesz semmi gond, Te is erős vagy, minden rendben lesz.🙏🏻😇
2021. júl. 14. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!