Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sok gyerek? Sokan vállalnak...

Sok gyerek? Sokan vállalnak mostanában 4nel több gyereket?

Figyelt kérdés

A kérdésem azokhoz szól akik 4 vagy több gyereket nevelnek.

Hogy boldogulnak? Mindegyik gyereket tervezték? Mennyire nehéz pl 5 gyerekkel? Család vagy barátok mennyire támogatók? Illetve titeket anyukákat nem visel meg hogy ennyi gyerek van?

Nagy családot akarunk mi is, de annyi, de annyi kérdés merül fel bennem mindig.

2021. júl. 12. 14:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
Igen, ahogy az értelmesek mondják. Még annyit tennék hozzá, hogy menet közben egy nő érzi, mikor elég. Ne döntsétek el előre! Értem ên, hogy családtervezés, de így ebben a stádiumban gyermektelenként elég, ha azt eldöntitek, hogy nem egyke lesz, hanem több gyerek lesz. Aztán menet közben majd látod mennyi patron van még benned. Direkt egyes számban fogalmaztam. Az i-re a pontot mindig a nő mondja ki normális esetben. Neki kell kihordani és megszülni.
2021. júl. 13. 08:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én és a férjem is nagycsaládból származunk. Mondjuk ők hárman vannak tesók, ami éppen hogy nagycsaládnak számít, mi meg több, mint kétszer ennyien. Összességében mindketten pozitívan éltük meg, így eldöntöttük nekünk is minimum 3 gyermekünk lesz. Szerencsére 4 összejött, több nem, mert ki kellett venni a méhemet. Mindegyik tervezve volt, mindegyiknek örültünk, akárcsak a szüleim és anyósomék annó nekünk. Különösebb probléma egyik családban sem volt soha. Nem a semmire vállaltunk gyerekeket és kivételezés nincs.
2021. júl. 22. 05:03
 13/13 anonim ***** válasza:
47%
Gyakori oldalon ritkán van,válaszolo és krédezőben is akik 4 vagy annál többet válatak.nekem nagy család 3 gyereketj elenti meg az az feletit. 5-6 gyereket akarok régota,régen 2-3-4gyet.meglátjuk párom mennyit akar
2021. okt. 5. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!