Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » OTP babavárónàl ha teljesül...

OTP babavárónàl ha teljesül az első baba feltétel, elég a kiskönyv igazolásnak a 91.napról?

Figyelt kérdés

2021. júl. 11. 07:51
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Nekem kérték a genetikai uh leletet is a kiskönyv mellé. Figyelj rá, hogy a doki írja alá. Nekem szóltak érte, mert nem írta alá a leletet.
2021. júl. 11. 07:55
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Igen elég, ha benne van a szülés várható ideje meg pecsét, aláírás.
2021. júl. 11. 08:14
 3/10 anonim ***** válasza:
37%

Ha megszületik, akkor kellenek a baba papírjai.

Ha halva születik ne adj Isten, akkor a halotti anyakönyvi? Vagy a zàrójelentés.

2021. júl. 11. 08:24
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

*

Kèrdőjel véletlen

Jah és nálunk kellett a szülés várható dàtuma pecséttel, Aláírással. A kiskönyvben.

Genetikai uh nem kellett..

2021. júl. 11. 08:26
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Úgy van, ahogy a 3/4-es válaszoló írja (nem értem, miért lett lepontozva), annyit fűznék még hozzá, hogy a baba születése után 90 nap áll rendelkezésre törvényileg, hogy bemutasd a szükséges iratokat. Genetikai UH eredményt személyiségi okokból nem kérhetnek el, mivel az eü állapotról szól. Ha még nem született meg, akkor kiskönyv 7. oldaláról másolat, vagy orvos által kiállított igazolás kell. A lényeg mindkettőnél, hogy orvos aláírása és pecsétje legyen rajta, mert csak így hivatalos.
2021. júl. 11. 08:57
 6/10 anonim ***** válasza:
32%
Az én válaszom is le lett pontozva pedig akkor is lefénymásolták az otp-ben. Ha tetszik-ha nem akkor is így volt. Nem találtam ki.
2021. júl. 11. 09:35
 7/10 anonim ***** válasza:
21%

Takarékbanknál is lefénymásolta az ügyintéző de szóltam, hogy a gdpr törvény miatt legyen kedves megsemmisíteni.

Tőlünk még azt is kérték, hogy az utolsó orvosi pecsét (vizsgálat) 15 napnál ne legyen régebbi a kiskönyvben. Ez is nonszensz, mi köze hozzá mikor megyek/voltam orvosnál.

2021. júl. 11. 09:47
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
Ja, kedves 7-es. Borzasztó, hogy mennyi mindennel akarják bebiztosítani magukat a pénzintézetek, amikor elutalnak 10 millió forintot, amire majd valószínűleg az állam fizeti ki a kamatokat, és ők sem bemondásra teszik ezt. Egészen elképesztő pofátlanság.
2021. júl. 11. 12:36
 9/10 anonim ***** válasza:
25%

Kedves 8-as mire biztosíték egy fénymásolat illetve egy pecsét amiről azt se tudják milyen orvos rakta oda?

GDPR törvényt és saját ÁSZF-et megszegni egészen elképesztő pofátlanság meg a szegény pénzintézet részéről is. 😂

2021. júl. 11. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem takareknal a 7.oldal,annak is az aljan a szules varhato idopontja kellett pecsettel. Illetve egy 2 hetnel nem regebbi pecset szinten,hogy orvosnal jartam. Lehet engem is lepontozni,de nekem ezek pont elegek voltak a szunetelteteshez. :)
2021. júl. 12. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!