24 hetes terhes vagyok es az utolso heten meglehetosen kevesbb es gyengebb a babam mozgasa. Veletek fordult elo ilyesmi?
Figyelt kérdés
Igazabol mar nagyon kitapasztaltam elotte ,hogy hogyan es mennyit mozog a babam ,mert mar erzem a picit a 17.hettol. Kicsit aggaszt ,hogy szegenyke olyan erotlen es tegnap egesz nap meg sem mozdult.Koszi a valaszokat2010. aug. 27. 11:09
1/8 anonim válasza:
Ilyen esetben mindig tájékoztatni kell az orvosod, vagy a védőnőd, hívd fel, mi nem tudunk ebben segíteni..
2/8 anonim válasza:
Ne idegeskedj,nincs semmi baj!Pár napja nekem is pont így volt.Én monjuk össze ettem mindent,aztán amíg meg nem könnyebbültem,addig a baba is csöndben volt.Biztosan neki is sok voltam:-)))Meg hát ez az idő is...
4/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnőm, hogy ha gy fél napig nem érzem hogy mocorog azonnal hívjam őt vagy a dokimat.
Enyhén sem érzed hogy mozog? Azért kérdezem, mert kb 2hetente az én kicsim is lustít 1-1 napot, de mozogni akkor is érzem, csak jóval enyhébben.
Beszélj a védőnőddel, menj el hozzá és nézzétek meg a pici szívhangját.
31h km
5/8 A kérdező kommentje:
Erzem csak sokkal gyengebben es olyan kis lusta ,de persze lehet ,hogy normalis azert delutan bemegyek az orvoshoz. koszi
2010. aug. 27. 11:41
6/8 anonim válasza:
Mindenképpen menj be a dokihoz,és majd ird meg nekünk,h mit mondott,de biztosan rendben lesz minden,csak most ilyen kis lustácska a babád,biztos az idö is befolyásolja öt,legalábbis nálam is elöfordult ilyen,de nem volt neki semmi baja,csak éppen lusta volt azokon a napokon!:)
7/8 anonim válasza:
Írd majd meg hogy mit mondott az orvos! Biztos minden rendben lesz!
Neki is kell néha pihenni:-)
31h km
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat csajok! Minden rendben ,bar 5 orat kellett varnom a korhazban .Megerte! Lusta az en kis dragam!
Koszi megegyszer
2010. aug. 27. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!