Anyósom és az élettársam mérgesek hogy csak a 18.hétig szeretnék dolgozni, mert hogy semmi bajom. Ingatlanközvetítő irodában dolgozom, elég stresszes, és fáradt vagyok, nem tudok így figyelni a munkákra. Szeretném kipihenni magam és felkészülni?
A stressz az nem vicc. Én a 32. hétig szerettem volna dolgozni, végül a 15.-tol home office ágyból, 21. héten pedig táppénz. Keményedtem mint a fene, a fürdőig alig bírtam kimenni. Abbahagytam a munkát és megszűntek a panaszaim.
Anyósodnak semmi köze hozzá, az élettársaddal pedig ülj le beszélgetni.
Anyósodnak mi köze hozzá?
Tőletek függ anyagilag? Ha ez a helyzet még akkor se szóljon bele.
Ha stresszelsz és fáradt vagy akkor elmész táppénzre.
A párod meg elég érdekes. Én már a 12.hét után táppénzen voltam mert a Dopegyt nem akarta beállítani hetekig a vérnyomásomat aztán meg a pulzusom volt fenn 130 volt. Nem is engedett volna dolgozni.
Inzulinos cukorbeteg vagy? A terhesség miatt nem lesz vele több gondod, mint eddig. Ugyanúgy mérned kell, csak most 1 órára az eddigi másfél helyett. Ha tablettát szedtél, valószínűleg átállítanak és szúrni kell majd. Az étkezések ugyanúgy 3 óránként, mint eddig, maximum 160as diéta helyett 180asra állítanak át.
Erre hivatkozva kár kiemelni, hogy veszélyeztetett vagy (nem vagy az, akkor már kiírt volna az orvos, nem kapnál alkalmasságit sem).
A stressz és a fáradtság már inkább lehet rá ok,hogy otthon maradj. A leendő nagyszülők ne szóljanak bele, semmi közük hozzá (persze, ha csak nem ők tartanak el, de talán nem erről van szó). A leendő apuka vállalja a felelősséget, gondolom ő is tudta, hogy mivel jár/járhat a gyermekvállalás. Ha az a baja, hogy szükség lenne a te fizetésedre is, akkor menjen szépen másodállásba, mert még jó ideig kevesebb lesz a bevétel a te oldaladról. De erre jobb esetben felkészültetek és nem éri meglepetésként. Tulajdonképpen nem értem, mi is az ő konkrét problémája?
Én is veszelyeztetett terhes vagyok, gyerekkorom ota inzulinos cukorbeteg.
37.hetig dolgoztam. Ez nem ok az otthonmaradásra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!