Messziről kerüld :)
Ha teheted menj máshova, ahol kedves báásmódban is részesülsz. (Pesten feleannyiért képet, videót kapsz, bemehet veled a párod és nem bunkók, mint a M.a.c.a.)
Szia, #3-as vagyok. Én is félve mentem a sok rossz hallomás után, de csak jó tapasztalatom volt, már a 12.hetes UH-n is túlvagyunk, szerintem a hölgy alapos volt és igen, van egy stílusa, de velünk kifejezetten poénkodós kedvében volt, pedig aztán nagyon kellett végig pisilnem a telt hólyag miatt és látszott hogy türelmetlen, de nem volt bunkó! A végén még a nemét is megmondta és 2 db képet adott.
Az első kör, amikor a vérvétel is van, az egyébként elég futószalagszerű, pár perc, csak lemérik a baba méreteit aztán már kapod is a beutalót. De semmi gond nem lesz, állj hozzá pozitívan te is! Boldog babavárást!
Köszi a tartalmas beszámolót :)
Az első körös ultrahang az hasi vagy hüvelyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!