Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet sablonos a kérdés, de...

Lehet sablonos a kérdés, de jó lenne tudni most mi is van?

Figyelt kérdés

6 hónapja szültem,3 hónapja fogamzásgátlót szedek,.Mégis úgy érzem magam,hogy terhes vagyok.Fejfájás,szédülés és a legfontosabb most csak 1 napos volt a menzeszem.Pedig 5 napig szokott tartani.Vagy a gyógyszertől vannak a rosszulléteim.Most szedek először fogamzásgátlót.

Bunkó válaszolók kíméljelek.

2010. aug. 26. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos ami biztos , csinálj egy tesztet!
2010. aug. 26. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
biztos, ami biztos, tesztelj, de könnyen lehet megborultak a hormonjaid. kérdezz meg orvost, lehet cserélni kell a gyógyszert.
2010. aug. 26. 21:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Már kértem időpontot.Kaptam is.Jövő hó.22-ére.De előtte csinálok tesztet is.De volt már más is így???
2010. aug. 26. 21:44
 4/7 anonim ***** válasza:
gyógyszer mellett, ha vérzést tapasztalsz elvileg nem lehetsz terhes. nekem 4 hónap szedés után 2szeresére dagadt a mellem és nagyon fájt. 20 éves vagyok, nem akarok még babát. bepánikoltam rendesen. teszteltem, de semmi. hányingerem volt, rosszul lettem minden. mégsem volt semmi. ideiglenes állapot volt. tesztelj, ha negatív szdd tovább nyugodtan.
2010. aug. 26. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Szió!

Szerintem ne szedd tovább! Ha a gyógyszer miatt vagy rosszul, akkor az nem jó gyógyszer, ami pedig nagyon felborithatja a hormonjaid!!

Anyu egyszer ugy járt, rossz gyógyszert kapott, és 3 hónapig vérzett! Igaz nem antibébitől, hanem más gyógyszertől, de szeritnem az nem egészséges...

Nem véletlenül irnak fel más gyógyszert a dokik sem ha nem jó!

Jobbulást 33 hetes km

2010. aug. 27. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Elözö vagyok.

"nem véletlenül irnak fel másik gyógyszert, ha az nem jó..." Folyt köv: mert pl mondjuk nem is véd!!! Igy felesleges szedned!!

2010. aug. 27. 13:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát.
2010. aug. 27. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!