Szeretnék tanácsot kérni azoktól, akik terhesek voltak-lettek, akkor amikor kutyaközelben voltak, vagyis kutyákkal együtt éltek egy fedél alatt, pl. kiskutyákat ölegettek, szeretgettek? Lett vmi baja a kisbabónak tőlük?
Az én kutyusom még élt,mikor a manó beköltözött!
Egy fedél alatt laktam vele a pocakosság alatt,egészséges,gyönyörű kicsi fiam lett,semmi gond!
Szia!
Nekünk semmi gondunk nem volt belőle, pedig nagyon beteg lett a kutyi amikor 22 hetes voltam ,aztán én is beteg lettem :)) de végül a baba egészségesen megszületett és ő az egészből nem érzett semmit.
Én azt mondom, hogy nem szabadna kockáztatni. Attól, hogy itt megkérdezel másokat, hogy nekik szerencséjük volt-e, még nem biztos, hogy neked is az lesz.
Kutya kint, ember bent. Ez a normális felállás.
Szia!!
Nekem is van egy kutyim, és semmi bajunk tőle!! Az unokabátyám kislánya úgy összenőtt a kutyával, hogy fél éves kora óta a kutyus hátán szunyókál, miközben szopja az ujját!!! Soha nem volt beteg!!
Szerintem nem szabad mindentől féltenünk őket!! Én például még menni sem tudtam, mikor kivettem a kutya szájából a kiflit, és jóízűen megettem!! Semmi bajom nem volt soha az ilyenektől!!
Az én babómnál is csak arra fogok figyelni, hogy ne nyalogassa a kutya fenekét, meg az első pár hónapban ne legyenek túl közel egymáshoz, de mindenképp hamar összeszoktatom őket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!