Normális ekkora mértékű puffadás?
Figyelt kérdés
Igaz, harmadik terhességem, tudom, hogy hamarabb látszódnak a dolgok. De még csak 6+5 hétnél járok. A felső képeken a terhesség előtti alkatom van. Az alsó sor mai. Szoktam enni, de nem többet, mint korábban. Ez normális?
2021. júl. 4. 21:50
11/14 anonim válasza:
Akkor viszont gyors hízásnak indultál. Nagyon vigyáznod kell!
12/14 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? A kaját nem viszem túlzásba, mert egész nap hányingerem van. Meg nem is kívánom az édességet. Nekem ennyit számit, hogy most kevesebbet sportolok. Normál esetben heti 5 edzés megvolt. Meg futkostam 10-20 kilómétereket. Szerintem ezekhez szokott a szervezetem. Most meg ugye, nincs ilyen mértékű terhelésnek kitéve. Nálam sajnos számít. Például nekem szoptatás alatt sem ment le egy deka sem. Egészen addig volt rajtam felesleg, amíg el nem kezdtem futni. Utána hamar visszaállt az eredeti alakom.
2021. júl. 6. 19:25
14/14 A kérdező kommentje:
De a kajám nem sokban változott. A sport lett sokkal kevesebb.
2021. júl. 6. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!