A terhesség hétről-hétre rovatokban hányadik hetet olvassam, ha pl. 5+3 vagyok? 5. vagy 6. hét?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 10:01
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt tudom, de melyik hetet kell olvasni a baba fejlődése szempontjából?
2021. júl. 4. 10:17
3/8 anonim válasza:
A terhesség szempontjából mindig a BETÖLTÖTT hetekkel kell foglalkozni. A cikkekben, könyvekben, orvosnál a hetek alatt csakis a betöltött heteket értjük. (Mint ahogy te se tekinted magad 28 évesnek a 28. szülinapodig, hiába vagy sorszámilag az èleted 28. évében, 27 évesnek számítasz és annyinak is mondod magad.)
4/8 anonim válasza:
Én ezt úgy oldottam meg, hogy töltöttem le appokat. Oda beírod a terhességi kort, vagy a várható szülés dátumát, és mindig csak az aktuális heti infókat mutatja. Nincs félreértés :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Applikációt tudtok esetleg ajánlani?
2021. júl. 4. 11:33
6/8 anonim válasza:
A Pregnancy, Terhességi naptár, és a Preghello elnevezésűek vannak letöltve androidra. Mindegyik magyar nyelven van. Azért van 3, hogy ne csak egyfélét olvasgassak :D
7/8 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm, nézem is! :)
2021. júl. 4. 11:42
8/8 anonim válasza:
5+3 az 6-ODIK hét már. Én mindig eszerint néztem. Pl mikor 12+1 voltam a 13.dik hetit. Dokinak,huvatalos helyeken persze betoltott heteket nezik valoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!