Mikor foganhatott?

Figyelt kérdés

Szülés után egyszer jött meg, ezt követően ovu teszteltem, jöttek a szokásos tüneteim is. Nagy lelkesen teszteltem 15 nap után a vélt ovut követően.. (igaz, hozzám képest elég rövid ciklus lett volna) Aztán negatív volt a teszt. Most járok a 33. napon és habár már mondhatni lemondtam róla, mégis teszteltem egyet. A predictor elég halvány lett, de egyértelműen látható, rózsaszín, időn belül.

Ez mit jelent? Alig 10-12 napja lehetett az ovu, ha ez az érzékeny teszt is még épphogy csak mutatja?

2021. júl. 3. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Na ezt nem értem. Babát szeretnétek? Csak mert mikor szültél, hogy csak egyszer volt meg azóta? Most késik a menstruációd és azért tesztelték?
2021. júl. 3. 21:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Már van egy gyerekem, terveztük a következőt, de fél éve nem jön. Abbahagytam a szoptatást és most jött meg először május végén. Azt hogy késik e, nem tudom, hiszen nincs viszonyításom, legfeljebb a terhesség előtti állapot, ami 30-32 nap volt. Ez alapján igen, késik. De úgy tudom, hogy a predictor pozitív, rendes ciklusok mellett, a várt napon már leugrana a tesztről. Nekem ehhez képest elég halvány...
2021. júl. 3. 21:12
 3/9 A kérdező kommentje:
*nem várt napon
2021. júl. 3. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha 10-12 napja volt ovuláció, akkor akkor fogant. Vagy most én nem értem a kérdést?
2021. júl. 3. 21:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Ovu teszt alapján június 10.-en volt ovu. Ez nyilvánvalóan nem igaz, mert eszerint már 1,5 hete pozitív kellett volna legyen. Negatív volt.

Most lett pozitív.

A kérdés a predictor tesztre vonatkozik. Ha halvány, akkor még alig van hcg... következésképpen még a 14 nap sem telt el a tényleges ovu óta?

Bocsi ha nem volt érthető.

2021. júl. 3. 21:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet később volt az ovud. Tesztelj holnap után is és ha erősödik akkor baba😊 Amúgy meg nem mindig mérvadó az, hogy menn,ire erős a csík

1-es

2021. júl. 3. 21:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. júl. 3. 22:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Van képed?

Nekem 9 dpon alig látszott az is időn túl 10időn belül haloványan

2021. júl. 3. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Tesztelj még, ha erősödik akkor irány az orvos és majd ő megmondja mikor készült, ha nem erősödik és megjön akkor pedig nyilván nincs több kérdés.
2021. júl. 4. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!