Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma van 1 hete, hogy késik. Az első illetve tegnap, a 6. napon csináltam egy tesztet. Mindkettő negatív lett.
Többször volt már, hogy a 35.napra jött meg. Pms tünetek gyengébben de vannak. Szerintetek lehetek terhes?
2021. júl. 2. 17:07
2/8 anonim válasza:
A 35 napos ciklushoz kèpest késik?
3/8 A kérdező kommentje:
Nem, a 35. napig késik
Általában 26-29. nap környékén szokott megjönni, de kb olyan fél éves rendszerességgel van benne egy 1 hetes késés
2021. júl. 2. 17:38
4/8 anonim válasza:
Kaptál oltást? Csak mert egy barátnőmnek meg nekem is az oltás totál bekavart, 10+ napos késést okozott
5/8 A kérdező kommentje:
Te jó ég! Igen, kaptam. Most nincs nálam a naptáram, de azt hiszem pont azon a héten kaptam amikor meg volt
2021. júl. 2. 19:00
6/8 anonim válasza:
Egyrészt ha védekezel rendesen, akkor minimális a terhesség esélye.
Másrészt igen, az oltás is tudja tolni.
7/8 A kérdező kommentje:
Óvszerrel védekezünk és az aktus alatt is és utána is ellenőrizni szoktuk, hogy minden rendben van e. Szóval elméletileg nem lehet semmi, mert egyszer sem volt baja az óvszernek
2021. júl. 2. 19:39
8/8 anonim válasza:
4-es vagyok, akkor esélyes, hogy az oltás miatt. Igazából ciklustól független a dolog, meg mi is különböző oltást kaptunk. Nézz szét a neten, van róla pár cikk meg azt hiszem, hogy itt is láttam róla kérdéseket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!