12. heti genetikai ultrahangot hasi uh-kent nézik vagy vagina uh lesz?
Figyelt kérdés
Vagina uh-ra mindig valami hosszú bő ruhába megyek, hogy komfortosabban érezzem magam, ne legyek teljesen félmeztelen. Hasi uh-ra mindenkepp nadragba szeretnek menni és nem nyári ruhába. Mire számíthatok?2021. jún. 30. 13:59
21/28 anonim válasza:
#18 nincs szükség fertőzésre persze, de arra sem, hogy valamit ne vegyenek észre, mert egy túl öntudatos anyuka okosabbnak gondolta magát ebben a kérdésben az orvosnál. Nem hiszem, hogy unalmukban néznek meg hüvelyin..19-esnek meg abszolút igaza van.
Azt meg nem tudom, ki jött ide lepontozni mindenkit. Nincs jobb dolga?
22/28 anonim válasza:
Az ultrahangra óvszert húznak…
23/28 anonim válasza:
Ez attol fugg hogy van kedve a orvosnak. Nekem hasival kezdte de nem látott túl jól. Viszont nem szólt hogy hüvelyi uh val is megnezi es varatlan volt. Hirtelen tette be es kezdett vele vizsgalni. Viszont sokaig nezett hüvelyivel.
24/28 anonim válasza:
Persze, hirtelen betette bugyin keresztül, mi? 🤣
25/28 flora08 válasza:
A 12. heti volt az első hasi ultrahang, előtte csak hüvelyivel vizsgáltak. Azt mondta az orvos, a 12. hetin, hogy csak akkor használ hüvelyit, ha valamit nem lát. Off: Miért volna fertőzésveszélyes a hüvelyi ultrahang? 🤦
26/28 anonim válasza:
Nekem mind a kettő volt 12.héten. Mehszajat vizsgálta hüvelyivel.
27/28 anonim válasza:
Nekem a 8.heti is már csak hasi volt, a 12.heti is (SZTK és Czeizel is).
Ez függ a magzattól és az anyai adottságoktól is (pl vastag hasonló) és a géptöl is.
28/28 anonim válasza:
En magánba járok ott a genetikai uh az hasi, de a dokim minden alkalommal mindkettővel megnézi a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!