Van okom aggódni?

Figyelt kérdés

Harmadik terhességem.

Fiam 2 éves, a masodik babankat elvesztettük.

Most mensi szerint 26+1, méret szerinf 26+5-nél járok.

Fiammal a 18.héten kezdett el nőni a hasam, 25hetesen már brutál durván nagy volt. Sokan azt hitték, perceim vannak vissza a szülésig. Ott azt a terhesseget 8kg plusszal zártam, 25.heten +5nél jartam.

Most a 13.héten mar elkezdett nőni a hasam, de most a 26.héten még mindig elég kicsi. Neten nézegettem képeket, hogy a méhem most kb a köldök felett 1-2ujjnyival van. Nekem a doki nézte tegnap, a köldök vonalában van talán, lehet picit lejjebb. Semmit nem mondott rá.

A babát a 18.hét óta nem nézte meg, hogy fejlődik (18.heten amensihez viszonyítva volt 4nappal nagyobb, ahogy az eleje óta).

Fiamat ilyenkor már rég a bordáimnál is éreztem, most a kiscsajt csak lenn a bugyivonalnál meg mindig. +1kg-nál jarok most.

Felreértés ne essen, örülök, hogy nem bálna vagyok, de aggaszt, mert mindenki beszólogat, hogy a 2.terhességnél pknt nagyobbnak kell lenni a hasnak, nem kisebbnek. Illetve ez is, hogy csak addig ér a méhem.

Uh-ra majd csak 3 hét mulva megyek.

2021. jún. 28. 13:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Nézd. Minden terhesség más. Minden baba más.

Nekem pl a harmadiknál volt a legkisebb hasam, pedig az első gyermekem volt a legkisebb. A 3.nál ráadásul mindenem sokkal lejjebb csúszott. Az elsőnél 12 kg szedtem fel aminek a 3/4 víz volt toxémia miatt.

a 2.-3.-nál is 6 kg híztam csak, de a 2. nagyobb súllyal indítottam.

Az első gyermekem borzalmasan aktív volt pocakban, kint is folyamatosan ingerkereső, ő problémás, a második átlagos, a harmadik meg egy buddha volt pocakban is és most kint is.

Anyukám mindkét terhességénél csak annyit hízott ami a mi súlyunk volt (nővérem 2kg én 2600g + a magzatvíz lepény.) alig volt hasa.

2021. jún. 28. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!