Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sokat olvasok itt hízásról....

Sokat olvasok itt hízásról. Szerintetek ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

25 hetes terhes vagyok. Vékony testalkatú, de valahogy nem értem hogy híztam 12kg amikor szinte alig tudok enni. Egy nap kb 2x eszek keveset. 48kg kezdtem és most vagyok 60kg

Persze nagyon örülök hogy hízok és bárcsak ne menne le rólam, de nem értem hogy hízhattam ennyit.

Pár évvel ezelőtt kezdődött lelki okok miatt hogy nem ettem és azóta volt olyan nem ettem egész nap.

Próbálok enni a baba miatt is, de nem megy.

Ez a 3 terhességem, de ezzel híztam idáig a legtöbbet.

Igazából már az első terhességemnél mondta az orvos hogy van néhány probléma (már nem nagyon emlékszem hogy mik voltak) de most szedek a terhességem elejétől gyógyszert a pajzsmirigyemre is, mert alul működik. Lehet ezért?

2021. jún. 28. 05:03
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Kalóriatöbblet nélkül sosincs hízás, maximum ha vizet tartasz vissza, de ez neked még korai ilyen mértékben és nem is írtad, hogy dagadna a lábad.

Valószínűleg a korábbi extrém alacsony kalóriabevitel miatt hízol most ilyen rohamosan.

Miket eszel egy nap? Lehet, hogy kevésnek tűnik de nem az, és mellé extrém hizlaló is.

2021. jún. 28. 05:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

26 hetes vagyok, 3 hete vizesedek.... nem látszik, mármint nincs bedagadva a bokám....de a gyűrüm pl raszorult az ujjamra, a karkötőm is szűk lett, illetve foltok lettek a tenyeremen, ami egyértelmű a vizesedéstől van a dokim szerint.... szóval de, simán vizesedhetsz.

Illetve írod, a pajzsmirigyeddel is bajok vannak, ez is simán közrejátszhat

2021. jún. 28. 09:31
 3/10 anonim ***** válasza:

De nem 12 kilót vizesedik az első két trimeszterben.

#2. te mennyit híztál eddig?

Amiket írtál azok simán a melegtől is vannak…

2021. jún. 28. 11:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Voltam már terhes, sőt, pint nyáron... ott semmit nem vizesedtem, szo szerint. Szoval van viszonyítasi alapom....

10kg plusznál járok, a 26hetem alatt... (fiammal, akivel nem vizesedtem, az egész terhesség alatt jött fel 8kg...

2 voltam

2021. jún. 28. 11:49
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
Ha a gyűrűje és karkötőid is szűkek akkor nem mondanám hogy nem látszik….
2021. jún. 28. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:
9%

Nyilván tudod milyen a testfelépítésem 😂

Mint írtam, nem látszik... ismerőseim el sem akarják hinni, hogy ennyi plusznál tartok...

És igen, le kellett vennem a gyűrűm, es az ezüst láncomat (ami mondjuk alapból nem volt akkora nagy) de már kényelmetlenek voltak...

Védőnő mér 4 hetente, ő is el van csodálkozva, nem hiszi el, hogy ennyit híztam, nem látszik...

De nyilvan kitalálom 😂😂

2/4 voltam

2021. jún. 28. 12:28
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

A hízás lehet nem látszik, mert magas vagy és eloszlik, vagy előtte se voltál vékony, de hogy fel vannak puffadva az ujjait és a csuklód azt ne mondjad már.

Lehet a szemed is be van dagadva attól nem látod?

2021. jún. 28. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
10%

Erre inkább nem is reagálok.... (megsúgom, a +10kg-am most járok 67kg-nál 😉 a 165cm-hez, de valszeg ezt is jobban tudod...)

Az ismeröseim szeme viszont lehet csipás, vagy nem is tudom, ennyi erővel 😂😂🤦‍♀️

Szanalmas....

Tovabbi szép napot, ha tudod ez mit jelent a keserűsegedben. Többet nem reagálok

2021. jún. 28. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem reagálok… De azért reagálsz 🙈
2021. jún. 28. 13:26
 10/10 A kérdező kommentje:

Általában azt eszem amit főzök vagy ha az nem megy akkor bármilyen kenyeret kakaóval.

Nem hiszem hogy vizesedek, vagyis nem vettem észre hogy be lenne dagadva a lábam.

Estére szokott fájni, kicsit zsibbadni a lábam, de szerintem azért mert egész nap pörgök.

2021. jún. 28. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!