Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a baba feje lent van , s a...

Ha a baba feje lent van , s a doki mehszáj vizsgálatot végez érezheti a baba fejet ?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam a kórházban mert úgy éreztem szivárog a vizem . Egy tanuló vizsgált meg nagyon durván , hosszú percekig , mert “nem találta a mehszajat “ utána a szülésznő is megvizsgált , két ujjal ... borzasztó volt . Viszont aggódom a baba fejet ezzel a hosszú percekig tarto vizsgálassal Nem e nyomtak meg , sértettek meg ? Elérhetik a baba fejet mondjuk rövid mehszaj esetén ha lent a baba ? Úgy éreztem már a gyereket is eléri annyira benyúlt , iszonyúan fajt is . Utána nagyon keveset is mozgott és mintha a hasam feljebb is lenne :O

#terhesség #méhszáj #Méhszáj vizsgálat #Lent a baba feje #Megnyomodott a baba feje
2021. jún. 27. 07:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Elárulom , az én párom például elérte a mehszajam szex közben , s szex közben nem faj ! Nem

Azért mert hatalmas penisze van , hanem mert van akinek rövidebb és van akinek hosszabb a hüvelye ! Ahogy van kisebb és nagyobb penisz is ...

Sőt , én magamnak is elérem alap esetben ha nem vagyok terhes ...

Nemcsak a mehszaj tud fájni egy Mehszaj vizsgálatnal .... könyörgöm a fala is tud fájni , sőt , a huvelybemenetnel található izom is tud fájni ha durván be nyúlnak és össze vagy szűkülve ! Nekem mára a húg hólyag felőli fal , izom is rettenetesen sajog , mintha izomlazam Lenne .. majdnem mint akit megerőszakoltak ... mert ha össze vagy szukulve és behatolás történik, feszegetes akkor egyáltalán nem meglepő, biológia ...

Kioktatás helyett ... Előbb te is tájékozódj !

2021. jún. 27. 19:58
 12/16 anonim ***** válasza:
48%

Az egy dolog, hogy eléri a méhszájat, de nem dug bele semmit.

Viszont lassan igazat adhatok a 4-esnek egy sima nőgyógyászati vizsgálatot ki lehet bírni, terhesen pedig sokszor muszáj is. Méhszáj vizsgálatot nem és sok helyen nem is csinálnak már.

2021. jún. 27. 20:03
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó ez hülyeség… nekem is rettentően fájt már a 24. héttől. Majd kiderült, hogy kinyílt a külső 🤷🏻‍♀️

Szülés reggelén annyira fájt már amikor a doki megvizsgált manuálisan, hogy picit véreztem is.

2021. jún. 27. 22:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Jajj.. mehszaj viszgslatnal nem dug semmit be a mehszajba .. úgy ez most vicc volt ?? Támogatja , simogatja a mehszajat , hogy az zárt állapot e .. ha nem , megállapítja , hogy milyen mértékben nyílt ki .. ha tágít az tud fájni piszkosul például .. de ! Nem hosszú hosszú percekig vizsgál , durván mert az nem normális !! Az már gyanús hogy tágít ... főleg ha zárt a mehszaj mint az esetemben akkor semmi szükség nincs a percekig tartó durva vizsgálatra . Sőt ! Ha valamilyen oknál fogva mondjuk mert tanuló és nincs tapasztalata , nem tudja megállapítani a mehszaj állapotát akkor nem hosszú hosszú percekig vizsgáljuk a 33. Hétben (!) mert beindithatja a szülést ... ráadásul ultrahang vizsgálattal is meg tudja állapítani a mehszaj állapotát ha nem biztos magában .
2021. jún. 29. 12:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Én már azt is megbántam, hogy egyáltalán írtam ide valamit, csak melléd akartam állni az egyik arrogáns hozzászólóval szemben, nem kellett volna.

Szerintem vagy direkt nem akarod érteni, amit írok, vagy írhatok bármit, mert az életben nem fogod fel.

1., normál nögyogyászati vizsgálat, benyúl a doki a hüvelyedbe, pont, mint a pasid, vagy nem fáj, vagy mérsékelten fáj.

2., méhszáj vizsgálat: rohadtul fáj, mert mélyen felnyúlnak a méhszájadig, nyilván nem dug be semmit, mert akkor már szülnél, de rohadtul nem kellemes, amikor ott tapiznak.

Aki válaszolt neked, ezt nem értette, hogy mi a különbség a kettő között.

2021. jún. 29. 13:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Baba fejét nem érezheti a méhszáj vizsgálaton
2022. jan. 5. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!