16. hetes kismamik! AFP, ultrahang, babaméretek? Kérdés lent.
Figyelt kérdés
16. hetes vagyok, ma voltam AFP-n, utána ultrahangon azt mondták, hogy csak 15 hetesnek felel meg a baba (méretei alapján) és 1 hét múlva csináltassak új AFP vizsgálatot. Járt így valaki?2010. aug. 26. 11:04
1/4 anonim válasza:
Igen!
Nekem a 16. héten azt mondták, hogy csak 15 hetes vagyok, mert hosszúak voltak a ciklusaim, és valószínű később volt a fogamzás.:)
2/4 anonim válasza:
Ajaj akkor nekem is ez lesz? Jövőhét kedden megyek AFP-re és ahogy számoltam még csak 15+1 vagy 15+3 leszek (nem tudom pontosan mert minden lapon más van írva :)
14+4 vagy 14+6 :P
3/4 anonim válasza:
Az AFP betöltött 16. héten van. A második genetikai uh pedig 18-20. héten.
4/4 A kérdező kommentje:
Az utolsó menzi szerint ma vagyok betöltött 16+2 terhes. A doki szerint a baba méretei 15 hetesnek felelnek meg, ezért szerinte korai volt az AFP azt javasolta, hogy jövő héten ismételjem meg. De jövő héten már 17. hetes leszek. Egyébként nem az én dokim volt (szabin van) de az asszisztens azt javasolta, hogy hétfőn hivjam fel az én dokimat és beszéljem meg vele. Itt tartunk. :-)
2010. aug. 26. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!