Saját otthon medencében lehet fürdőzni terhesen? 23hetes vagyok
Nekem első trimeszterben lehet mindenhol fürdeni.
A felfázásra, meleg vízre (vérbőséget okozhat), öltözőkben, illemhelyeken fertőzésekre kell vigyázni.
Ennyi buta paranoiás embert aki a világot is feláldozná pár babona miatt...
Ezek lesznek a legborzalmasabb kismamák, anyukák, akik szétparázzák magukat minden caron.
Az ilyenek irogatnak gyakorin, hogy 3 mp-re beszítvam a festéket, baja lesz-e a babának...
(ezt az utolsó kommentre irtam...)
#15 vagyok
#14 csak a te stílusod miatt fogalmaztam így, amúgy felőlem nincs harag :)
Még hozzátenném, hogy a kismamák hozzáállása a terhességhez biztos, hogy függ a környezettől is.
Én amikor elkezdtem parázni valamin (pl. a medencében vajon túl meleg-e a víz jaj), azonnal rámszóltak, hogy azért ne kezdjem el szétparázni magam mindenen.
A környezetem, a barátaim, családom arra bíztat, hogy vigyázzak magamra, tartsam be az orvos utasításait, de ne essek túlzásba, ne bolonduljak már meg teljesen a terhességtől.
Gondolom ha a kismama nem ilyen közösségben van, hanem mondjuk más parás kismamákkal vagy olyanokkal akik a túlféltést pártolják, ott kialakulhat a fullpara mindennel kapcsolatban.
#17 nem mindegy, hogy hány hetesen történt a vetélés.
Kb 8 hétig genetikai okok miatt vetélnek el a nők.
Az első trimeszter nem azért kritikus, mert ha valamit rosszul csinálsz elvetélsz, hanem mert ha valami nem működik jól a mamánál vagy az embriónál akkor az az első trim-ben okoz vetélést.
Nem azt mondom, hogy ne vigyázzon magára, és az ő döntése, hogy elzárja-e magát mindentől a biztonság kedvéért, csakhogy ő úgy állította be, hogy bolond mindneki, aki nem félti túl magát.
#18 pont ezen gondolodtam én is, hogy mivel a terhesség nem betegség, elbagatelizálják sokan a brutális tüneteket, amik élhetetlenné teszik az ember napjait.
Ha valaki a pl. napon ájul el, az nem számít ájulásnak és nem kell vele foglalkozni, mert nem betegség okozta, egyébként is hogy mer elájulni ha nem beteg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!