Aki szoptatás alatt esett teherbe, úgy hogy elotte nem menstrualt, mi volt az első tünet, amiből észre vette?
Figyelt kérdés
Illetve milyen idős volt a nagyobbik gyerkőc, amikor jött a tesó?2021. jún. 22. 15:08
1/6 A kérdező kommentje:
Ez aztán az értékes hozzászólás 🤔 tökéletesen tükrözi, hogy nulla ésszel rendelkezel 🤣
2021. jún. 22. 15:19
3/6 anonim válasza:
6 hónapos volt és fogamzásgátlót is szedtem a szoptatás mellett.
Nekem hányingerem volt 0-24, de azt akár a karácsonynak is betudhattam volna.
Bármilyen hülyén hangzik nekem az lett gyanús, hogy ellenállhatatlan vágyat éreztem lányneveket nézegetni. 😂 Mivel a fiamat is megéreztem még a pozitív teszt előtt, így kicsit beparáztam. Vettünk egy tesztet és pozitív lett. A párommal galambot lehetet volna fogatni, én meg majdnem elájultam. Végül úgy döntöttünk, hogy ha már ennyire jönni akart megtartjuk (nem terveztük több gyereket, pláne nem ilyen gyorsan). Augusztus végére várjuk a lányunkat 🙂
4/6 anonim válasza:
Semmilyen tünet nem volt. Teszteltem 3-4 hetente, egyszer pozitív lett. 😊
6/6 anonim válasza:
A sogornőm 5 hónapos volt a kisfia mikor kiderült, h terhes. Neki szúrkált a méhe, meg nagyon megnőtt az étvágya. Csinált tesztet, de negatív lett. Rá pár napra görcsölni kezdett, elment a nődokihoz. Majd közölte vele, h 10 hetes terhes.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!