Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedtetek Pipolphent a terhess...

Szedtetek Pipolphent a terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Ma írta fel nekem a doki és kíváncsi lennék, hogy ki miért kapta és bevált-e.
2008. dec. 8. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is felítra annak idején de nem nszedtem be mert elolvastam a hasznbálati utasítást meg a sok mellékhatást és úgy döntöttem hgoy inkánkább nem szedem be és nem lett semmi bajunk gíönyörű egézységes kislányunk született 6 nappal a kiirt időpont után
2008. dec. 8. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! A nőgyógyászom szerint igen. Nekem is felírta, és valamennyi "kismamájának" amennyiben szükséges ezt írja fel. 40 éve praktizál, eddig nem lett a babáknak és mamájuknak sem problémája, sem szülés előtt, sem után, sem a gyermek fejlődésében. Ha nem mered beszedni, esetleg a Seduxent is szokták ajánlani, én amikor bent feküdtem 24 hetesen a terhes patológián, azt kaptam.
2008. dec. 8. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is felírta az orvosom,mert gyakran eméényedik a hasam. Szedem naponta 2x és semmi bajom tőle. Gyakorlatilag ez a gyógyszer arra jó, hogy a kismama pihenjen és ne hajszolja túl magát.:)

19 hetes ikres kismama

2008. dec. 8. 14:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem azért kérdeztem, mert nem merem beszedni. Csak hogy van-e értelme, van-e hatása/eredménye.

Az én anyukám is szedte annak idején, amikor velem volt terhes, sem neki sem nekem nem lett bajom tőle.

2008. dec. 8. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!