Normális ez az étvágytalanság? 8 hkm
Sziasztok! 8 hkm vagyok. Normálisan hogy abszolút semmi étvágyam nincs?? Eddig folyamatosan enni akartam, viszont a hétvégén elkezdődött ez, hogy eszek egy pár falatot de nem is esik jól. A gyümölcs az egyedül amiből bármikor és bár mennyit megtudnek enni.
Más is van így?
Köszönöm
Amúgy is van rajtam túlsúly szóval nem bánom hogy nem eszek egész nap, csak azért kicsit aggódom hogy csak a gyümölcsöt tudom jó ízűen megenni.
Persze szedem a terhes vitamint plusz multivitamint is.
Én 8 hetes vagyok és két hete alig eszek.
A rosszul létek javultak hál' istennek, de van az a furcsaságom, hogy egy fajta ételt csak egyszer tudok megenni.
Iszonyú jól esett pl. a vajas kenyér, de azóta rá se bírok nézni.
Ha undorodsz ételektől az teljesen normális. Sokan fogynak is az első 1-2 hónapban.
Ilyenkor a magzat téged fal fel hogy úgy mondjam 😝 itt még nem okoz bajt ha alig eszel (sokan végig hányják ezt az időszakot)
Én nyàron alapból étvágytalanabb vagyok, terhesség nélkül is. Nem lehet, hogy inkább neked is a hőség zavar be az étvágyadba? Én is csak gyümölcsöt vagy zöldséget és hideg meggyszószt vagy más hűtött levest és fagyit eszek napok óta, más nem megy le a torkomon, pedig pont most kéne jól hizlalni a babát, de nem megy. Amúgy ennyire az elején nem gáz, ha étvágytalan vagy, én az első trimeszterben a rosszullétek miatt három kilót fogytam, semmi baj nem lett belőle. Ilyenkor még nem is kell hízni.
37 hetes vagyok
Köszönöm szépen mindenkinek a választ :)
Lehet hogy a meleg miatt is van, csak mindenhol azt írják meg mondják hogy az első trimeszterben nagyon fontos hogy mit eszel blablabla….. De ezek szerint nem én vagyok az egyetlen aki nem bír normálisan enni 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!