Akkor kéne lenni még egy tesómnak?
Családban én vagyok a 2. gyerek. Amikor kihoztak ugye a kórházból a zárójelentésre az van írva, hogy Szülés körüli események: III. Terhesség II. Szülés
Akkor kéne lenni egy tesómnak?
Illetve anyukák akik elvetéltek/abortuszok volt, azok elmondanák a 14, pár hét és 15 éves lányuknak, hogy mi a helyzet? Van valaki még így? Mert nekem sose mondták, csak anya múltkor keresett valamit és előkerültek ezek a papírok, és eltettem magamnak. Aztán nem rég lettem figyelmes erre.
Köszönöm a válaszokat.
14/L
Tesódnak egynek kell lennie. Ha 2 tesód lenne, akkor 3/3 lenne a zárójelentésen.
Abortusz vagy vetélés, ezt vagy bevallja vagy nem, az ő lelkiismeretén múlik.
Neked nyugodtan elmondhatja szerintem, legalábbis anyu nekem "ilyeneket" is elmesélt az életéből. Igaz akkor, amikor terhes lettem, hogy ő bizony vetélt el egy párszor. Tök jó:((((
Inkább most kérdezz rá. Nincs ebben semmi extra
Nem kérdezek rá, ha ő nem mondja én nem fogok rákérdezni.
Azt elmondta, hogy az ő legnagyobb testvére még pár napos korában meghalt, mert koraszülött volt és nagyon pici és abban az időben ugye nem sok esélye maradt... De ezt sose mondta és nem is utalt semmilyen jel rá.
Sosem mondta el anyukám:(
Egyszer beszélgetett egy ismerőssel és én pont hallottam. Nem kérdeztem rá évekig.
Aztán terhes lettem. A babát el kellett vetetni a 21. héten fejlődési rendellenesség miatt. Anyukámnak ezt smsben írtam meg, mire ő válaszolt, hogy tudja min megyek keresztül, ő már átélte. Akkor ennyit tudtam meg.
Majd amikor ismét terhes lettem, akkor már a szüléshez közeledve beszélgettem vele msnen (messze laktunk egymástól), és akkor mesélte el, hogy mi történt. Akkor voltam 30 éves!
Született már 2 fiam, de nem hiszem hogy valaha nekik elmondom, hogy lett volna egy 3. fiam is:( Hacsak nem kerülnek olyan helyzetbe, mint én... De ne kerüljenek!
Hidd el, ez egy fájó emlék, nem szívesen beszélnek róla az anyukák!!!
Jól írják,nincs testvéred,mert nem volt szülés a 3. terhességből.Abortusz vagy vetélés volt,egyikről sem beszél szívesen az ember.
Csak érdekességképpen,nekem 3 terhességből van 4 gyerekem.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!