Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 naposan, hüvelyi ultrahangg...

14 naposan, hüvelyi ultrahanggal látszódhat e már a petezsák vagy akkor még nem?

Figyelt kérdés
2007. dec. 24. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nem, mivel a megtermékenyített petesejt a 3. hét végére fúrja be magát a méh nyálkahártyájába.Nekem négy hetesen látták először.Légy nyugodt, mindennek eljön az ideje.Gratulálok a babához! Boldog Karácsonyt!

2007. dec. 24. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Elvileg nem is beszélhetünk 14 napos terhességről, hiszen az utolsó menstruációtól számítják, tehát amikor teherbe esel, az már kb. két héttel a menstruáció vége után van, tehát akkor számítasz két hetesnek. Egyáltalán honnan tudod, hogy terhes vagy, ha tényleg 14 napja lettél szerinted terhes? Hiszen ez ilyenkor még egyáltalán nem biztos, még bármikor megjöhet. Többek közt ezért sem lehet látni még ultrahangon semmit.
2007. dec. 24. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia, azt hiszem értem mi a kérdés, hiszen én is "14 napos" terhesen mentem orvoshoz. Persze valóban az utolsó menstruáció első napjától számolják hivatalosan a terhességet, de nekem azt mondta az orvos, hogy biológiailag 2 hetes a terhesség. Én a 29. napon már orvosnál voltam, és valami kis foltocska már látszott:))
2007. dec. 24. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!