Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terheshasról szeretnék kérdezn...

Terheshasról szeretnék kérdezni Kérdés a leírásban ?

Figyelt kérdés
nagyobb zsírosabb hasam van, jobban megfog látszani rajtam a terhesség? Még nagyobbnak fog tűnni a hasam? Csak genetika hogy valakinek nagyon nagy hasa van valakinek meg alig látszik hogy terhes ? Hány cm -et nőhet Maximum a has?
2021. jún. 13. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nővérem volt ducin terhes, rajta nem látszott a terhesség. A kórházban készült fotó az egyik új barátnőjével, ott még látványosabb, hogy nem volt terhes hasa. De gondolom sok mindentől függ a has mérete. Amúgy nem volt pici baba, 3 kiló fölött és ha jól emlékszem 54(51?) centis volt
2021. jún. 13. 21:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia Köszönöm a válaszod:))

Hanyadik hónapban volt 51 cm-es?

2021. jún. 13. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Születési méret :D
2021. jún. 13. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 120kg-al estem teherbe

Én ráadásul hasban vagyok erős, de nem lettem nagyobb, csak feszes kerek formája lett a hasamnak

KB a 6.hónaptól volt olyan a hasam, hogy esetleg már idegenek is látták, hogy ez terhes has

Előtte végig ugyanolyan voltam csak én láttam magam másnak ruha nélkül.

2021. jún. 13. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
100 kilo és feletti sulynál 1 babánál terheségnél has nem látszik terhesnek.függ sulytol alkattol
2021. jún. 14. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy például a méh állásától függ, hogy mennyire lesz nagy a hasad. (De ha kicsi lesz, az azt jelenti, hogy bent jobban elnyomja a dolgokat, szóval annak is megvan a hátránya.)
2021. jún. 14. 20:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Én vékony testalkatú vagyok, 3. babámmal terhes és mind a 3 terhességem egyforma méretű volt. 23 hetes vagyok, de az idegenek most lássák mintha terhes lennék 😅

Szerintem mindenkinél más hogy mekkora pocakja lesz, láttam olyat is aki nagyon hízott volt főleg pocak téren és már 5 hónaposan szép kerek pocakja lett.

2021. jún. 15. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!