Lehet-e B1 vitamint szedni hányás ellen?
Figyelt kérdés
8 hetes elmultam. A patikában ajánlották, de már szedem az elevitet és nem akarok minden féle bogyót szedni! Ajánlotta a B1-et már valakinek doki? Vagy inkább hagyjuk a "dolgok" természetes menetét?2007. dec. 24. 09:31
1/5 anonim válasza:
Szia! Én is azt szedtem,a dokim ajánlotta és az csak vitamin,nem ártasz vele a babának, veled viszont jót tesz. Tapasztalatból írom,hogy este lefekvés előtt vegyél be egyet és akkor reggel nem fogsz hányni. (legalábbis nekem bevált) Boldog Karácsonyt és sok örömöt a babaváráshoz!
2/5 anonim válasza:
Nekem a B6 vált be hányinger ellen.Nemcsak most baba alatt,hanem korábban is ezt szedtem,ha valamiért a fejetetejére állt a gyomrom.(Ezt többnyire megnéziummal kombinálva kapod meg,ami szintén jó a szervezetednek ilyenkor.)
3/5 anonim válasza:
anyáink mondták.......
mikor még nem voltak ilyen- olyan patikai ellenszerek, hogy az ágyból ne kelljen fel hirtelen, és mielőtt felkelne a terhes nő egyen pl.kekszet
csak egy ötlet, persze kinek mi válik be :-)
4/5 anonim válasza:
b1et ne a áyingercsökkentő az a b6,és lehet mert az vitamin
5/5 anonim válasza:
B6 vitamint, illetve gyömbér vagy borsmenta teát javasolnak hányinger ellen. Bár nekem egyik sem segített. Reggelente a gyomromat a jég hideg citromos víz és a gyümölcs nyugtatta meg. Minden más kijött belőlem- Én ezt javaslom, ha a vitaminok nem segítenek. Én még azt sem tudtam bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!