Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.7 és fél hetes terhes...

Kb.7 és fél hetes terhes vagyok, a béta HCG rohamosan emelkedik (1 hete 20 ezer, csütörtökön 26 ezer volt), rendben van a terhességem?

Figyelt kérdés
1 hete a petezsákban csak szikhólyagot láttak, lehet ma már szívhang? Remélem nincsen baj.
2008. dec. 8. 06:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nyugi, nem lesz baj! Lehet, hogy már lesz szívhang, de van, akinek csak a 8. héten lesz. Ha nem lenne, úgyis 1 héten belül visszahív a doki.

Boldog babavárást!

2008. dec. 8. 10:27
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, ma már 37 ezer volt
2008. dec. 8. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A magas HCG szint ikerterhességet is jelezhet!De bajt nem!
2008. dec. 8. 13:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi, kicsit megnyugodtam, ma kell orvoshoz mennem, eddig a poklok-poklán mentem keresztül.
2008. dec. 8. 13:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia azt megkérdezhetem hogy mivel méred a HCG hormonodat?Ha valami teszt megirnád hogy mi az,köszi
2008. dec. 8. 14:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tegnap kórházban voltam, elhalt terhesség volt, valami múla terhességről beszélnek, szövettantól függ. Teljesen ki vagyok borulva.
2008. dec. 10. 06:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Hogy hogy elhalt terhesség? Akkor nem lesz baba ? Mi volt a baj?
2008. dec. 11. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Judit vagyok, írtam neked már... Sajnálom. :(

Mindenképp járj utána a Múla-val kapcsolatban, és soha ne add fel!!!

2008. dec. 11. 17:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Múlt hét hétfőn volt szikhólyag, és a HCG-re is azt mondták, teljesen jó, de most hétfőn mentem, a szikhólyag felszívódott, üres maradt a petezsák, és a mérete is alig változott. Na ezt senkinek nem kívánom. A szövettan majd 10 nap múlva lesz, azt mondják, hogy nehezen fog lemenni a HCG és a másik baj az, hogy ugyanúgy terhességi tüneteim vannak. Sajnos én lombikos vagyok és az egészbe teljesen belefáradtam, többet nem csinálom ezt végig. MIndenkinek köszönöm a pozitív hozzáállását és a segítségét.
2008. dec. 12. 05:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Soha nem szabad feladni!Elhiszem,hogy most elég volt és úgy érzed,hogy belefáradtál,de ahogy erőre találsz ,úgy megint tudsz próbálkozni.Nem láttam még olyan embert aki egy csalódás után vidáman vágna bele azonnal újra.Idő kell amíg feldolgozza az ember a dolgokat!Sok nőnek 4.-5. beültetése marad meg!Szóval nem szabad feladni!Nagyon sokan szorítanak neked , biztos vagyok benne!

Mielőbbi jobbulást!!

2008. dec. 12. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!