Ez most így komolyan normális?
Magnéziumot szedsz?
Sajnos ilyenkor semmit nem tudnak tenni az orvosok. Kapod a progeszteront, pihenés, szexmemtes élet.
Nagy valószínűséggel nem lesz baja a babának. De igen, értelek, én sem tudtam igazán élvezni a várandósságot pont emiatt.
Egy pár hét és el fog múlni.
Kitartás!
Nekem hematómám sem volt, pihennem sem kellett, elvileg makk egészséges vagyok én is és a baba is.
Mégis a 17.hétig 7x véreztem/barnáztam.
Minden alkalommal futás a dokihoz, sosem látott semmit.
Azt tartja valószínűnek, hogy ilyenkor vérbő ottlenn minden, elpattannak az erek.
Emellett iszonyú görcseim voltak minden nap, derékfájással karöltve, ennek sem tudták az okát megmondani.
Ma már 23hetes vagyok, lekopogom, az utolsó 3-4 hétben minden elmúlt, élvezem a terhességet.
Van már egy 2évesem, vele álomterhességem volt.
Én egy hónapja fekszem barnázás miatt kórházban és 17 hetes vagyok.
Egy hónapja a semmiből elöntött a vér. Egy darabig alig jött valami, aztán két hete barátom, néha narancsos-barnás, néha sötétbarna.
Nekem azt mondták addig nem mehetek haza, amíg teljesen el nem múlik.
Nálam az ok hematoma, aminek ki kell ürülnie.
Nő már a hasam, érzem a babát mozogni és mégsem merek felhőtlenül örülni.
Minden viziten elmondja az orvos,hogy ehhez türelem kell,mert lassú folyamat.
A baba az első, így ha kell, akkor még hetekig fekszem,csak legyen minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!