Van okom félni?

Figyelt kérdés
Terhességem elején járok 7-8. hét körül (pontosan nem tudom, mert nem voltam még dokinálm, jövőhéten esedékes Mentruációs fájdalmaim vannak,mintha meg akarna jönni vagy meglenne, amik mozgásra enyhülnek, nem mondanám kibírhatatlannak,de eddig nem volt ennyire 'erős' és msot kicsit beparáztam... Van okom félni? Vérzésem nincs... Normális ez ilyenkor, esetleg a méh növekedése miatt lehet ez?

2021. jún. 3. 11:34
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem a méh növekedés, hisz még nem igazán nől a méhed... hormonok.

Nekem a 12.hétig kitartott mind2 gyerekkel.

Illetve volt egy 3. Terhességem is, ott is, ott sem volt vérzés, semmi, de az a terhesség mégis elhalt.

Nem ezen múlik

2021. jún. 3. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nem tudhatjuk.

Én 7 hetesen éreztem h munka közben kicsit görcsölgetek. Gondoltam ez természetes. Hát nem volt az.

2 napig éreztem, hol jobban hol kevésbé. Majd éjszaka már arra ébredtem h elég intenzíven fáj.Kimentem mosdóba és már véreztem. Elveszítettem a babát

Drukkolok értetek h ne így legyen.

2021. jún. 3. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Amíg nincs vérzés, minden rendben van. Első gyerekkel nekem voltak erős görcsök, mintha meg akarna jönni, én is megijedtem, mert nehezen jött össze és volt előtte egy kémiai terhesség is. De szerencsére minden rendben volt.
2021. jún. 3. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az amíg nincs vérzés, minden rendben van, azért nem igazan helytálló...

Én 8hetes terhes voltam, mikor elsőre voltam dokinál. Nem véreztem, nem görcsöltem. Az émelygés, hanyinger, fáradékonyság is ugyan úgy megvolt, mont elötte 2 évvel a fiamnál.

Mégis azzal szembesítettek, 6hetesen elhalt a babánk, műtét lett a vége 🤷‍♀️

Kérdező!

Ez nem azt jelenti, hogy nálatok baj lenne, nem azt akarom mondani. Sőt, reménykedjünk a legjobbakban.

Ezt csak azért írtam le, mert elég téves berögződés, hogy amíg nincs vérzés, nincs baj...

Azóta 22hetes terhes vagyok, eddig 7x véreztem ezalatt. A babám viszont makk egészséges.

2021. jún. 3. 12:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor marad a remény, hogy jövöhéten minden rendben lesz.
2021. jún. 3. 12:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedves 4-es, pont ezt akartam írni, ugyanis pont ez történt velem is ... semmi vérzés, semmi görcs, tünetek is voltak, és elhalt nekem is ... Tévhitek..
2021. jún. 3. 15:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nálam is elhalt. Hétfőn műtrnek, ha addig nem indul be magától. Már csak egy üres, szabálytalan petezsákom van. :(
2021. jún. 7. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom!

Sok sikert kívánok a továbbiakban.

2021. jún. 7. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!