Van okom félni?
Nem a méh növekedés, hisz még nem igazán nől a méhed... hormonok.
Nekem a 12.hétig kitartott mind2 gyerekkel.
Illetve volt egy 3. Terhességem is, ott is, ott sem volt vérzés, semmi, de az a terhesség mégis elhalt.
Nem ezen múlik
Ezt így nem tudhatjuk.
Én 7 hetesen éreztem h munka közben kicsit görcsölgetek. Gondoltam ez természetes. Hát nem volt az.
2 napig éreztem, hol jobban hol kevésbé. Majd éjszaka már arra ébredtem h elég intenzíven fáj.Kimentem mosdóba és már véreztem. Elveszítettem a babát
Drukkolok értetek h ne így legyen.
Az amíg nincs vérzés, minden rendben van, azért nem igazan helytálló...
Én 8hetes terhes voltam, mikor elsőre voltam dokinál. Nem véreztem, nem görcsöltem. Az émelygés, hanyinger, fáradékonyság is ugyan úgy megvolt, mont elötte 2 évvel a fiamnál.
Mégis azzal szembesítettek, 6hetesen elhalt a babánk, műtét lett a vége 🤷♀️
Kérdező!
Ez nem azt jelenti, hogy nálatok baj lenne, nem azt akarom mondani. Sőt, reménykedjünk a legjobbakban.
Ezt csak azért írtam le, mert elég téves berögződés, hogy amíg nincs vérzés, nincs baj...
Azóta 22hetes terhes vagyok, eddig 7x véreztem ezalatt. A babám viszont makk egészséges.
Nagyon sajnálom!
Sok sikert kívánok a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!