2 hónapos kismama vagyok. Mitől lehet az hogy fáj a gyomrom? Ez gond? Nagyon aggódok.
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 20:27
11/17 anonim válasza:
Mi köze a gyomorfájásnak a szerelem, szex kategóriához?
12/17 anonim válasza:
Volt.
Akkor is fájt már biztosan a gyomrod, amikor nem voltál terhes. Nem valószínű, hogy köze van a terhességedhez, hacsak nem túl sokat/keveset eszel.
13/17 A kérdező kommentje:
20:35-nek....nem tudom de kezdem unni ezt a sok taplót olyan sík hülye az öszes hogy az már fáj. gondolom mint ilyen tini fejjel gondolkozik.
2010. aug. 24. 20:37
14/17 anonim válasza:
Lehet, hogy sok a savad, vagy tényleg össze-vissza ettél. Legtöbb kismamának az első hónapokban vannak gyomorproblémái, amik idővel elmúlnak. Legközelebb említsd meg az orvosodnak, de ezzel nem kell azonnal orvoshoz szaladni, nyugi! Nem tudom, milyen könyvben olvastad, de hidd el, ez nem annyira veszélyes :)) Egyél rendesen, egyszerre inkább kevesebbet, de napi 5x. figyeld, hogy mitől fájhat a gyomrod, azt hagyd el! Nekem pl. minden édes dologtól azonnal égni kezdett... így aztán kerültem minden édességet, még a cukros teát is...
15/17 A kérdező kommentje:
rendben köszi a tanácsot végre egy értelmes ember :)
2010. aug. 24. 20:42
16/17 anonim válasza:
Terhesség alatt megnő a gyomorsav visszafolyásának esélye,mivel az izmok ilyenkor megnyulnak kicsit.A terhesség végén ez rosszabb lesz.Nekem a torkom is megmarta,és 1 hónapig köhögtem meg minden.Írtak fel jávor port.De szedhetsz tisacidot is( azt lehet terhesség alatt)Kerüld a savas,fűszeres ételeket.És ahogy már írták is többször egyél keveset,mert a baba folyamatosan nyomja felfele a szerveidet,és ezáltal a gyomrod is.
17/17 A kérdező kommentje:
Rendben nagyon szépen köszönöm a segítséget. Mivel első baba így még nem nagyon tudom mit hogy kell csinálnom. Ezért írok ide. Mégegyszer köszönöm.
2010. aug. 25. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!