Ultrahangon voltam akkor mennyi idős terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Crl:12 mm
Grav s.8
Akkor pontosan mennyi idős terhes vagyok azon belül hogy 8 hét. 8hét+ hány nap?
2021. máj. 28. 10:08
2/11 A kérdező kommentje:
De,de nem jól írja a babaváró program mert ott néztem eddig,de ott egy hetet csúszik.
2021. máj. 28. 10:11
4/11 anonim válasza:
Beírod a googléba, hogy magzat méretei, és kikeresed a táblázatból a magzatod merete alapján...
Miért kell ehhez közönség segítség?!
5/11 anonim válasza:
Egyébként az én fiammal 7+1en voltam dokinál, akkor volt 11mm.
Szóval olyan 7+2lehetsz max 7+3...
6/11 anonim válasza:
Az orvos nem mondta, hogy hány hetes terhesség?
Rendes, nőgyógyászati ultrahang volt, vagy milyen?
7/11 anonim válasza:
Nekem 8+1 hetesen 17mm volt. A menstruációdtól számolva hány hetes vagy?
Nálam például először elnézte az orvos a naptárat, én javítottam ki, hogy én nem annyi hetet számoltam. Előfordul az ilyen.
8/11 A kérdező kommentje:
Rendes nő gyógyászat,és ott 8 hetesen kívül mást nem mondtak.
Mivel első terhesség nem nagyon értek ezekhez
2021. máj. 28. 11:06
9/11 anonim válasza:
Nálunk nem nézték külön, hogy x+hány napos terhesség. Én sem számoltam. Viszont azt meg tudod nézni, hogy az utolsó menstruációd első napja milyen napra esett. Pl csütörtök, akkor csütörtökön van hétfordulód. Pénteken meg már x+1napod van
10/11 anonim válasza:
A lányom 6 és fél hetesen volt 2 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!