Mit gondoltok a szívhang figyelőkről?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, egyre többször eszembe jut, hogy jó lenne a 4 hét között(orvosi időpontok) néha ráhallgatni. Az elején teljesen elzárkóztam tőle, nem akartam idegeskedni rajta, ha a mérete miatt nem találom meg.. viszont most, hogy nagyobb, már lehet beszereznék egyet, legalábbis addig, ameddig biztosan nem érzem, hogy az ő mozgását érzem.
Nektek mik a tapasztalataitok ezekről a készülékekről?
Ha használjátok, melyiket és milyen gyakran?
2021. máj. 28. 08:27
1/5 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek Angelsounds van, ő rendszeresen használta, amikor még nem volt mozgékony a pici. Nagyon meg volt vele elégedve.
2/5 anonim válasza:
Mindkét terhességemnél használtam (Angelsounds), teljesen meg vagyok elégedve vele, sokszor jól jött, megnyugtatott, ha nem éreztem mozogni őket.
3/5 anonim válasza:
9. Héten kaptam egy angelsounds darabot. Már akkor megtaláltam a szívhangot, engem megnyugtatott. Főleg, hogy a terhesség megállapítása után a genetikai uh előtt tudtam először orvoshoz menni, mert covidos voltam. Azóta a 14. hetet töltöttem, néha hallgatózom egy kicsit, ha eszembe jut.
4/5 anonim válasza:
Szintén 14 hetes vagyok, és használom. Engem megnyugtat, ha kétségek merülnek fel bennem, hogy minden rendben van-e. Kb. azonnal megtalálom.
5/5 anonim válasza:
A második babámnál használtam, engem megnyugtatott egy-egy lustább napján a babámnak. 16 hetes koromtól találtam meg vele a szívhangot. Én inkább csak akkor használtam, ha nem éreztem mozogni, csak úgy, hogy hallgassunk rá, nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!