Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » HPV szemölcs lehet?

HPV szemölcs lehet?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok. Ma fürdésnél tapintottam ki hüvely bemenetnél egy kis gumó szerűséget. Tegnapról mára alakulhatott ki mert mindig is szoktam magam így “ellenőrizni” mert pár éve volt szemölcsöm amit nem azonosított típusú HPV okozott szóval nem is magas sem alacsony rizikó faktorú volt. Ecseteléssel elmúlt és azóta nem is jött elő. Most megnéztem és ilyen bőr színű pici kerek vmi lett ott és talán egy két még kisebb hasonló de abban nem vagyok biztos h az nem maga a bőröm e mert tapintása azokat meg nem érzem, de múltkor pl hosszúkásak voltak a szemölcsök. Viszont tegnap voltunk együtt férjemmel és eleinte izgatott a hüvelybemenetemnél egy ideig és lehet h kidörzsölt kicsit és azért irritálja így a bőröm h most ezért ilyen? Hétfőn megyek majd terhesgondozásra és akk orvos is hasi uh-val megvizsgál viszont hüvelyi uh-t nem csinál azt tudom fixen mert van saját orvosom és alá kellett írnom egy papírt h ez esetben hüvelyi úton nem vizsgálhat meg csak a fogadott orvosom. De ettől függetlenül hétfőn nem a saját dokimnak megmutathatom? Látásra ő is csak meg tudja mondani h ez condyloma e. Saját orvosomhoz csak 7én megyek. Nektek van hasonló tapasztalatotok? Bocsi ha hosszúra sikeredett.
2021. máj. 27. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:

condyloma kijohet es ki is fog jonni ha mar egyszer volt benne reszed, van aki sose szabadul tole tobb honapnal tovabb van akit evekig beken hagy.

DE, miutan beoltattam magam nekem ha elo is jon 1-2 db magatol eltunik. Nyilvan figyelek borotvaval ne vagjam meg stb.

Rakerdezhetsz a dokinal, latni fogja az e.

2021. máj. 27. 23:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Illetve úgy tudom h a magzatra nincs karos hatással ugye? Én alapból is császárral szülök majd más okból. És ha ez condyloma addig ovszerrel se lehetünk együtt férjemmel míg nem múlik el?
2021. máj. 27. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Az oltás semmit nem ér ha már elkaptad.

És az sem biztos hogy újra kijön.

Viszont akinek volt annak nem javasolt a borotválás.

Kérdező, ha volt már neked is, tudod hogy pici gombostűfej nagysággal kezdődik, viszont a férjedtől is visszakaphattad.

Mutasd meg dokinak

2021. máj. 28. 10:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Condyloma alatt nincs sex, se óvszerrel se máshogy, se tapi, se orál neked, és miután elmúlt akkor is heteket várni kell, utána is egy darabig óvszerrel csak.

A gyerek akkor fertőződhet ha természetes úton szülsz.

2021. máj. 28. 10:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Kb ezekkel akkor tisztában is voltam csak megerősítésre vártam. Köszi. Hétfőn remélem akkor megnézi a nem fogadott dokim terhesgondozáson és legalább az kiderül h az e egyáltalán. Ha esetleg nem néz rám ez a doki akkor elég ha 7.én a saját dokim megnézi vagy hamarabb próbáljak időpontot kérni hozzá? Persze addig is semmi szex meg egyebek.
2021. máj. 28. 10:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az a par nap nem oszt nem szoroz.

Belül is nézesd meg a hüvelyben.

És a törölközőt cseréld minden nap, oda lentre egy külön törcsit használj.

A vizes törölközővel is lehet fertőzni, akár magadat is más testrészen

2021. máj. 28. 10:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a tanácsot!
2021. máj. 28. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!