Mikor jelentek meg rajtad striák (terhességi csíkok)?
Figyelt kérdés
Bármely testrészen.2021. máj. 26. 21:10
11/16 anonim válasza:
Tinikoromban én is tele lettem sajnos. Növés, hízás, fogyás, hízás, fogyás. Belső comb, fenék, hát, csípő. Nagyon féltem, hogy még több lesz, és a hasam is kireped, de végül nem lett egy db sem, hála istennek. 🙏 Mondjuk én 37. hétre szültem és kicsi volt a hasam is.
12/16 anonim válasza:
A mellemen már az elején, talán a tizedik hét környékén, de már halványodnak, azóta semmi, le is kopogom. :)
34 hetes
13/16 anonim válasza:
Nekem szülés után. Addig nem látszott semmi, szerintem a végletekig ki volt feszülve a bőröm, de hála istennek nem repedt meg, csak egyetlen egy iciripiciri rövid csík volt a köldököm fölött. Még a műtét előtt közvetlen sem, mikor fel volt téve a hasamra a pánt, hogy hallgassák a szívhangot. Aztán mikor először láttuk a hasamat műtét után, akkor láttuk, hogy a köldököm körül olyan lett, mint a pókháló. Nem tudom mi történik a hassal császár közben, de valószínűleg ott lett úgy húzva, nyúlva, vagy valami, akárcsak egy kicsit is, amit már nem viselt el. Szerencsére így sem vészes.
14/16 anonim válasza:
#11 vagyok. Én is császáros voltam, és nem repedt a hasam.
15/16 anonim válasza:
Az utolsó 2 héten. Kentem a hasam pedig, de a hasam alja így is felrepedezett sajnos. Nem is láttam már akkor, csak szülés után..
16/16 anonim válasza:
Fuh,nekem mar nem emlekszem pontosan,de talan 15.het utan. Renheteg van,es nagyon erosek meg mai napig,pedig mar fel eve szultem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!